Itu Zakar Dia La – Mesej Aaron Aziz Kepada Isteri

Itu Zakar Dia La – Mesej Aaron Aziz Kepada Isteri

Pelakon verstail dan berbakat besar, Aaron Aziz memuatnaik mesej perbualan bersama isterinya di Instagram mengundang perhatian orang ramai di media sosial.

Pelik Ada Benda Merah Keluar Masuk
Menerusi mesej perbualan yang dikongsikan, isteri kepada pelakon kacak ini mahu pembantu mereka menghantar kucing peliharaan ke klinik haiwan kerana terlihat ada benda warna merah keluar masuk dari punggung kucing tersebut.Aaron yang melihat kiriman mesej isterinya dalam mesej kumpulan terus memberitahu, bahawa benda yang dilihat oleh isterinya itu adalah zakar kucing tersebut. Aaron yang berasa lucu kerana hal tersebut memohon maaf kepada kucing mereka yang bernama Casper.

“Maaf Casper, ‘mummy’ kamu tak pernah nampak kucing punya ‘bird bird’ walaupun dah jadi kucing ‘mummy’ lebih dari 10 tahun. Kesian. Maafkan ‘mummy.” Tulisnya

Netizen Terhibur Dan Berdekah KetawaMelihat perkongsian aktor tersebut membuatkan orang ramai berasa terhibur dan geli hati, masing-masing mula membanjiri ruangan komen dengan penuh gelak ketawa.

“Kesian @diyanahalik saya merasai dia hahaha”

“Adoi.. Ni lawak.. Guling-guling gelak ni taw bang…”“Ini lawak”

“Tak boleh berhenti gelak”

“Lol! Maaf lah tergelak”

“Astaga, nak ketawa takut dosa” komen merekaNasib bagitahu tu ‘bird-bird’ kucing, kalau tak alamat memang Casper kena sunat nanti! Mr

Itu Zakar Dia La – Mesej Aaron Aziz Kepada Isteri


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET
Penyanyi Tersohor Negara Datuk Sheila Majid Sambut Menantu Sulung [VIDEO]

Doktor ‘cabut lari’ selepas pelanggan sukar buka rahangSanusi serang UMNO setiap hari

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker