Norman Hakim ‘belanja’ badan berotot

Norman Hakim ‘belanja’ badan berotot

SELAIN Diva, ramai rupa-rupanya yang kagum melihat tubuh kekar pelakon Norman Hakim yang berotot mantap walaupun usianya kini mencecah 45 tahun.

Bukan apa, bapa kepada enam orang cahaya mata itu masih dapat mengekalkan bentuk tubuhnya ketika zaman bujang, malah fizikalnya kelihatan lebih ‘terletak’ pada hari ini.

Ramai pengikutnya dalam Instagram meninggalkan komen mengagumi tahap disiplin suami Memey Suhaiza itu menjaga bentuk badannya supaya kekal berotot dan tegap.Malah, ramai juga anak muda yang ingin jadikan Norman sebagai inspirasi dalam aspek menjaga kesihatan tubuh walaupun telah berusia.

Menerusi perkongsian yang dimuat naik dalam Instagramnya itu, Norman memberitahu bahawa dia sebenarnya mengalami masalah peningkatan kolesterol dalam badan.

Bahkan Norman sendiri tidak menyangka perkara tersebut boleh terjadi pada dirinya memandangkan dia seorang yang aktif bersenam demi menjaga kesihatan.

Norman yang aktif hari-hari ‘angkat besi’ pun boleh ada masalah kolesterol tinggi, macam mana agaknya Diva yang asyik makan tak berhenti. K OnlineJika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:

MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392
Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);
KSK-Care JAKIM di WhatsApp 011-19598214
Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929

Norman Hakim ‘belanja’ badan berotot


Baca Artikel Menarik :Layari Laman Facebook MYKMU


Dalam masa 6 jam, 20 amaran terhadap doktor kontrak

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker