Di Mana Caprice? – Netizen Persoal Keberadaan Beliau Bersama Misi HM4P Palestin

Di Mana Caprice? – Netizen Persoal Keberadaan Beliau Bersama Misi HM4P Palestin

Keberadaan penyanyi rap, Caprice kini menjadi tanda tanya apabila kelibatnya tidak kelihatan di beberapa hantaran yang dibuat oleh Ketua misi Humanitarian Mission 4 Palestine (HM4P), Datuk Seri Abdul Azeez Abdul Rahim yang kini berada di Jordan.

Ahli Parlimen Baling itu melalui Facebooknya ada memuatnaik beberapa hantaran mengenai aktiviti kumpulan tersebut yang kini masih berada di Jordan.

Kumpulan tersebut difahamkan masih belum berjaya memasuki Gaza dan kini giat menyampaikan sumbangan di kem-kem pelarian Gaza di Jordan, bagaimanapun kelibat Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli, 32 langsung tidak kelihatan.Tinjauan Kosmo! di ruang komen juga mendapati orang ramai mula mempersoalkan di manakah penyanyi rap itu berada kerana Caprice juga merupakan salah seorang peserta misi HM4P.

“Bukan ke Caprice ikut Datuk Azeez ke sana juga? Sudah tinggalkan di tepi jalan mana-manakah?,” tanya Imran Harith.

“Mana Caprice? Tak ada pun dalam gambar. Atau dia tukang ambilkan gambar ini?,” soal Kuplaikhan Siti.

“Terbaik, teruskan usaha membantu umat. Jenuh juga ‘scroll’ cari Caprice dalam gambar, tapi langsung tidak kelihatan,” kata seorang lagi netizen, Zulhelman Roslan.Terdahulu, misi kemanusiaan HM4P selama dua minggu anjuran Biro Kebajikan UMNO (Bikum) yang dipengerusi oleh Abdul Azeez berlepas ke Jordan pada 16 Jun bertujuan menghantar bantuan makanan dan ubat-ubatan ke dua lokasi tersebut yang terjejas selepas serangan tentera Zionis. – K! ONLINE

Di Mana Caprice? – Netizen Persoal Keberadaan Beliau Bersama Misi HM4P Palestin


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU
 

 

Sharnaaz Ahmad Tegur Isu Caprice Dengan Ebit Lew [VIDEO]

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker