“Takkan Nak Minta Sedekah?”-Vokalis Izam EYE Belum Sampai Kibar Bendera Putih Tapi Gigih Cari Duit [VIDEO]“Takkan Nak Minta Sedekah?”-Vokalis Izam EYE Belum Sampai Kibar Bendera Putih Tapi Gigih Cari Duit [VIDEO]

“Kita sedar di musim PKP ni dan memang tak boleh buat show, jadi takkan saya nak minta sedekah dan sumbangan? Apa yang saya lakukan hari ni iaitu mempertaruhkan nama dan bakat saya untuk buat show secara online, at least boleh menghiburkan orang di rumah.

“Terpulang kepada mereka untuk beri sumbangan, saya tak tetapkan jumlah yang mereka nak bagi,” ujar bekas penyanyi kumpulan EYE iaitu Izam yang terpaksa melakukan persembahan secara virtual di media sosial sebagai inisiatif mencari pendapatan, selepas berdepan situasi sukar.

Menurut Izam atau nama sebenarnya Mohd Izam Arshad, 53, dia menggunakan bakatnya sebagai penyanyi untuk menghiburkan orang lain yang kini ‘berkurung’ akibat Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Terdahulu, video nyanyian akustik Izam diiringi petikan gitar anak lelakinya Mohd Ali Haikal mendapat perhatian netizen dan dikongsi lebih 400 kali di media sosial Facebook pada Rabu.
“Takkan Nak Minta Sedekah?”-Vokalis Izam EYE Belum Sampai Kibar Bendera Putih Tapi Gigih Cari Duit [VIDEO]


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU


 


 

Penyanyi Nizam Laksamana jual muruku biaya rawatan isteri

 Leave a Reply

Your email address will not be published.