Putera-Putera Raja Yang Paling Segak Dan Kacak Dalam Dunia, Lelaki Tengok Pun Cair!

Putera-Putera Raja Yang Paling Segak Dan Kacak Dalam Dunia, Lelaki Tengok Pun Cair!

Perempuan tengok pun cair…Kamu nak berkahwin dengan anak raja? Tak salah pun kalau mahu berangan. Bila bercakap soal putera raja, ramai yang sudah boleh bayangkan betapa sempurnanya mereka. Bukan sahaja kacak, malah memiliki pelbagai kriteria lain yang lengkap membolehkan mereka menjadi bakal pemimpin.

Nak tahu putera raja yang mana paling kacak sekali dalam dunia?

Putera Félix (Luxemborg)

Anak kedua kepada Grand Duke Henri dan Grand Duchess Maria Teresa, Putera Félix merupakan pewaris tahkta ketiga kerajaan Luxemborg. Putera Félix berkahwin dengan Puteri Claire dan mempunyai tiga orang anak.

 

Pernah menyertai Royal Military Academy Sandhurst, Putera Félix terpaksa berhenti akaibat kecederaan lutut yang agak teruk. Selain itu, putera ini juga mempunyai skil dalam bidang pemasaran dan perhubungan awam.Putera Carl Philip (Sweden)

Memiliki wajah seperti aktor Jamie Dornan, Putera Carl Philip pernah menjadi kegilaan wanita suatu ketika dahulu walaupun sudah berkahwin dengan Puteri Sofea.

Putera Carl Philip ini juga merupakan abang kepada Puteri Madeline yang turut disenaraikan sebagai salah seorang puteri tercantik di dunia.

Pengiran Muda ‘Abdul Mateen (Brunei)

Merupakan putera keempat Sultan Hassanal Bolkiah, Pengiran Muda ‘Abdul Mateen sangat gemar bermain polo dan bertinju. Seperti Pengiran yang lain, dia juga mengikuti latihan ketenteraan di Royal Military Academy Sandhurst.

Pada masa yang sama, Pengiran Muda ‘Abdul Mateen juga memiliki sarjana muda dalam bidang sastera di University of London’s School of Oriental and African StudiesPutera Mahkota Sheikh Hamdan (Dubai)

Mahu dikenali sebagai Fazza, putera Dubai ini merupakan seorang putera yang mempunyai kelebihan dalam menulis puisi yang berunsurkan romantik.

Selain memiliki wajah yang kacak dan pandai menulis puisi, putera Dubai ini memiliki kelebihan untuk menunggang kuda, penyelam profesional dan semi-profesional penerjun udara.

Putera Constantine-Alexios (Greece & Denmark)

Putera Constantine-Alexios atau lebih mesra dikenali sebagai Tino merupakan cucu kepada Queen Anne-Marie. Memiliki hobi menunggang kuda dan melukis, putera yang agak pendiam ini merupakan anak pembaptisan kepada Duke of Cambridge, Putera William.

Cair lihat putera-putera raja di atas, memang kacak! Cuba kongsikan, yang mana satu kamu suka.-MuraiPutera-Putera Raja Yang Paling Segak Dan Kacak Dalam Dunia, Lelaki Tengok Pun Cair!


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU


 


 

‘Putera Tidur’ gerakkan jari selepas koma 15 tahun [ VIDEO ]

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker