Puas Pujuk Semua Tak Jadi, Sekali Baby Terdiam Bila Nurse Tunjuk Kemahiran Tersembunyi [VIDEO]Puas Pujuk Semua Tak Jadi, Sekali Baby Terdiam Bila Nurse Tunjuk Kemahiran Tersembunyi [VIDEO]

Seorang jururawat terpaksa menjadi ‘buai bergerak’ gara-gara pesakitnya yang masih kecil itu tidak berhenti menangis walaupun hampir semua staff jururawat cuba untuk memujuknya namun tidak berhasil.

Nurse jadi buai bergerak pujuk si kecil

Menerusi video yang dimuat naik oleh Syeera di akaun Tiktok, kelihatan rakannya sedang menenangkan salah seorang pesakitnya yang masih kecil lagi kerana tidak berhenti menangis meskipun nurse yang lain sudah cuba untuk menenangkannya.

Akibat berasa kasihan, nurse berkenaan yang dikenali sebagai Fida itu menawarkan dirinya pula untuk memujuk.

Fida kelihatan bersungguh-sungguh untuk mendodoikan pesakit ciliknya itu dengan menggunakan segala tenaga yang ada sehingga si kecil itu berhenti menangis dan keadaan menjadi tenang. Dalam video berkenaan, Syeera sempat berseloroh mengatakan kawannya itu sudah menjadi seperti buai bergerak.
Patient ni menangis tak berhenti. Semua staff pujuk tak jalan. Selain buat kerja-kerja ppk, kerja kami mengasuh budak.

Gigih nurse dodoikan

[videopress B9EQHSTc]

‘Dia nak ajak misi bersenam tu’

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen memuji tindakan nurse berkenaan kerana masih bersabar memujuk si kecil itu. Malah ada juga di antara mereka yang berseloroh mengatakan bahawa kanak-kanak berkenaan ingin mengajaknya bersenam-OB

Sumber : syeera_94

Puas Pujuk Semua Tak Jadi, Sekali Baby Terdiam Bila Nurse Tunjuk Kemahiran Tersembunyi [VIDEO]


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU

Blackpink minta maaf ‘terlanjur’ sensasikan pakaian jururawat

[VIDEO] “Bosan Ke Atau Bersenam Lenguh…” CCTV Kantoikan Abang Foodpanda Menari Masa Hantar Order..🤣🤣Leave a Reply

Your email address will not be published.