Bekas Suami Zarina Anjoulie Terkejut Dituduh Kaki Ugut Buka Aib-“Dekat Mana Saya Aib Dan Burukkan Dia?”

Bekas Suami Zarina Anjoulie Terkejut Dituduh Kaki Ugut Buka Aib-“Dekat Mana Saya Aib Dan Burukkan Dia?"

Bekas Suami Zarina Anjoulie Terkejut Dituduh Kaki Ugut Buka Aib-“Dekat Mana Saya Aib Dan Burukkan Dia?”

SELEPAS dilempar pelbagai tuduhan kononnya sering mengugut untuk membuka aib bekas isteri yang juga pelakon Zarina Anjoulie, bekas suaminya iaitu Eilyas Azhar tampil mempertahankan diri.

Eilyas bagaimanapun terkejut dengan tuduhan berkenaan kerana menurutnya dia adalah individu yang sedaya upaya cuba menutup m.aruah bekas isterinya itu ketika mereka masih bersama.

Hidup Zarina Anjoulie Jadi Kucar-Kacir, Dakwa Bekas Suami Ugut Sebar Foto Aib

“Saya tak pernah membuat ugutan seperti yang didakwa Zarina. Selepas kami bercerai, memang saya ambil keputusan untuk berdiam diri sebab dah move on… tak pernah terfikir nak post fasal dia lagi.
“Dekat mana saya aib dan burukkan dia? Sedangkan bila dia buat IG live ternampak lutut dan peha sikit pun, saya akan tutupkan aurat dia demi jaga maruah dia sebagai isteri ketika itu.

“Tak ada siapa nak serabut… saya nak hidup dengan tenang. Buat apa saya nak hidup dalam keadaan serabut macam itu,” kata Eilyas ketika dihubungi mStar pada Ahad.

Bekas Suami Zarina Anjoulie Terkejut Dituduh Kaki Ugut Buka Aib-“Dekat Mana Saya Aib Dan Burukkan Dia?"

Pada Sabtu Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul tampil membuat laporan polis kedua terhadap Eilyas selepas mend.akwa diugut bekas suaminya itu.

Kali pertama laporan polis dibuat pada bulan lalu selepas Eilyas didakwa menceroboh rumahnya hanya untuk merakam foto aib.

Dalam pada itu, Eilyas atau lebih mesra disapa sebagai Yas sudah menerima panggilan daripada pihak polis yang memintanya untuk hadir memberi keterangan berhubung laporan yang dibuat Zarina.

Bekas Suami Zarina Anjoulie Terkejut Dituduh Kaki Ugut Buka Aib-“Dekat Mana Saya Aib Dan Burukkan Dia?"

Bagaimanapun, Eilyas memberitahu dia tidak mengetahui mengenai laporan polis pertama yang dibuat Zarina pada bulan lalu memandang tiada panggilan polis yang diterima.

“Ya… lebih kurang pukul 2 pagi tadi saya ada terima panggilan daripada pihak polis yang meminta saya untuk hadir ke IPD Nilai bagi memberi keterangan mengenai laporan polis yang dibuat Zarina.

“Hari ini, pukul 3 saya pergi ke sana untuk memberi keterangan berhubung dakwaan tersebut. Tapi mengenai laporan polis bulan lalu itu memang saya tak tahu apa-apa.

“Kalau betul ada laporan polis, mesti polis akan hubungi saya tapi bulan lalu memang tak apa-apa panggilan daripada pihak polis pun,” ujarnya.

Sementara itu, Eilyas juga membuat pengakuan dia ada melafazkan cerai menerusi Instagram seperti yang didakwa namun tindakan tersebut disebabkan provokasi daripada Zarina.

Eilyas hadir ke IPD, Nilai untuk memberi keterangan berhubung laporan polis yang dibuat Zarina terhadapnya.

“Memang benar saya ceraikan dia menerusi Instagram tapi itu pun selepas dia provok saya. Sebenarnya saya belum lafaz cerai masa dia post dekat IG umum sudah bercerai kali kedua.

Bekas Suami Zarina Anjoulie Terkejut Dituduh Kaki Ugut Buka Aib-“Dekat Mana Saya Aib Dan Burukkan Dia?"

“Kenapa muat naik hanya paparan skrin mesej pendek saya minta transfer duit untuk lafaz cerai? Kenapa tak buat screen record dari awal perbualan kami di mana dia provok saya untuk lafaz cerai?

“Saya ada bukti tapi memikirkan keluarga saya, saya pilih untuk berdiam diri. Tapi sekarang, kalau kes ini masuk mahkamah, kebenaran akan terbongkar,” katanya.

Menerusi laporan mStar pada 3 Mei lalu, Zarina mengesahkan dia sudah bercerai dengan Eilyas selepas rujuk buat kali pertama pada 2 awal Mac lalu.

Ia merupakan pengumuman penceraian kali kedua dengan Eilyas kerana pada 27 Januari lalu, Zarina pernah memaklumkan perkahwinan mereka sudah berakhir selepas enam bulan mendirikan rumah tangga.-mSTARBekas Suami Zarina Anjoulie Terkejut Dituduh Kaki Ugut Buka Aib-“Dekat Mana Saya Aib Dan Burukkan Dia?”


Baca Artikel Menarik

Layari Laman Facebook MYKMU NET


‘Sabar aku ada had’ – Bekas suami Zarina Anjoulie

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker