Belum cerai, ibu Aliff Aziz sudah ‘unfollow’ IG Bella

Belum cerai, ibu Aliff Aziz sudah ‘unfollow’ IG Bella

Ibu penyanyi Aliff Aziz, iaitu Siti Hafiza Basharahil didakwa sudah tidak mengikuti atau ‘unfollow’ menantunya, Bella Astillah di Instagram (IG).

Bagaimanapun, berdasarkan tinjauan Harian Metro, akaun IG Bella Astillah masih mengikuti akaun ibu mentuanya, @fizaaziz.Dalam pada itu, hantaran dimuat naik Hafiza berbunyi ‘Aku malu saat dianggap baik padahal aku seorang pendosa hebat, hanya saja Allah sedang menutupi aibku’ mendapat pelbagai reaksi netizen.

Di ruangan komen, seorang pengguna menyarankan agar Hafiza berhenti menyebelahi anaknya.

Dalam masa sama, ramai juga yang memberikan kata-kata semangat dan doa buat Hafiza sekeluarga.

Terdahulu, dunia hiburan gempar dengan penahanan Aliff dan Ruhainies oleh Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) di sebuah kondominium di ibu kota pada 9 Mac lalu.Namun, mereka dibebaskan dengan jaminan sekitar jam 2 petang hari sama dan mereka bakal didakwa dengan kertas siasatan sudah diserahkan kepada pihak pendakwaan untuk tindakan lanjut.

Berikutan itu, Bella memfailkan cerai terhadap Aliff namun sebutan ditangguhkan apabila aktor itu tidak hadir kerana terikat dengan penggambaran drama.

Khamis lalu, Aliff dan Ruhainies tampil menjelaskan kejadian sebenar mereka ditangkap. Mereka menafikan mempunyai hubungan istimewa.

Bella dan Aliff mendirikan rumah tangga pada 9 September 2016. Mereka dikurniakan sepasang cahaya mata Mohamad Ayden Adrean, 7, dan Ara Adreanna, 4. HMBelum cerai, ibu Aliff Aziz sudah ‘unfollow’ IG Bella

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Kasihan Bella, saat ‘birthday’ dapat hadiah macam iniRuhainies nak ‘cover’ ke, siap kongsi 4 golongan haram disentuh api neraka

Zaman saya artis macam ini diboikot 4 tahun – A AidaBapa ‘pening’ hantar anak ke sekolah lainRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker