Marissa tanpa mekap dilabel ‘Muka Awam’

Marissa tanpa mekap dilabel ‘Muka Awam’

Umum mengetahui sejak minggu lalu hangat diperkatakan mengenai anak pasangan selebriti Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania didakwa sudah bernikah di Songkhla, Thailand.

Sejak itu, apa saja laporan mengenai pempengaruh berusia 19 tahun itu pasti akan menjadi bualan ramai di media sosial.Selepas mendedahkan dirinya seorang yang ‘introvert’, tular pula video Marissa memaparkan transformasi wajahnya sebelum dan selepas didandan oleh jurumekap.

Video yang dikongsikan oleh akaun produk kecantikan itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang tidak melepaskan peluang meninggalkan komen kecaman dan sindiran susulan kontroversi terpalit dirinya.

Turut menjadi perhatian apabila ada netizen melabel wajah Marissa muka awam atau wajah biasa yang sering dilihat dimana-mana jika tanpa solekan.

Dalam pada itu, ada yang meminta supaya tidak menghina ciptaan Tuhan hanya disebabkan kontroversi terpalit pempengaruh itu dan lebih baik berdiam diri jika tiada perkara yang baik untuk dikatakan. RKMarissa tanpa mekap dilabel ‘Muka Awam’

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Lee Chong Wei ‘smash’ pemain lagiYasmin Hani masih ‘bergetah’ pada usia 44 tahun

Bekas teman lelaki ugut sebar video seks silamJamal Abdillah tarik diri bertanding AJL38Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker