Influencer kantoi curang cerai talak tiga

Influencer kantoi curang cerai talak tiga

Isu masalah rumah tangga yang melibatkan ‘penyondol’ masih lagi menjadi bualan sehingga ke hari ini.

Kali ini, tular mengenai pempengaruh media sosial Hajar Hanif yang tampil mendedahkan tindakan suaminya yang juga pempengaruh media sosial dan usahawan, Mikhail Isaaq yang telah berlaku curang serta membawa wanita lain ke dalam kediaman miliknya.

“Dah Bertahun Sebenarnya Saya Dah Jatuh Talak 3…”
Tambahnya lagi, Hajar mendedahkan bahawa dia baru sahaja mengetahui suaminya telah melafazkan talak tiga terhadapnya beberapa tahun yang lalu.

“Tak pernah sangka ini takdir saya. Dan lebih parah, kegiatan si dia ni dah bertahun-tahun. Dan dah bertahun sebenarnya saya dah jatuh talak 3. Tapi saya baru sahaja tahu beberapa hari ini.

Macam mana boleh jatuh talak 3? Si dia pernah lafaz di saat selepas kantoi segala kegiatannya setelah 1-3 bulan bernikah pada tahun 2017. Dia berlaku curang dan berbukti kukuh. Saya nak meningggalkan dia dan dirayu untuk menerimanya kembali.”-dedah Hajar di TikTok

Mohon Orang Ramai Tampil Beri Bukti
Akui hatinya kini sudah ‘hancur’ dengan kecurangan suami, Hajar turut meminta orang ramai yang pernah menjadi mangsa suaminya untuk tampil ke hadapan memberikan bukti selepas dirinya kini telah diugut mengenai hak penjagaan anak.

“Saya minta tolong sangat supaya sesiapa yang pernah teraniaya & pernah menjadi mangsa si dia (seks atau sebagainya) untuk tampil memberitahu saya kegiatannya yang lain yang mungkin belum diketahui.

Sesiapa yang pernah nampak si dia ke club malam , mabuk & bersama perempuan, tolong sangat share pada hajar di dm. Sebab hajar dah dapat beberapa bukti dari dm. Kalau ada bukti gambar lebih baik. Dia mengugut untuk mengambil anak & pastikan i takdapat hak penjagaan anak anak. Ini terlalu kejam. Hati saya hancur sehancurnya. Tolong saya korang, if ada evidence, give it to me😢.”-tulis Hajar lagi

@hajarhaniff
Assalamualaikum semua, innalillahiwainnailaihirajiun. Tak pernah sangka ini takdir i. Dan lebih parah, kegiatan si dia ni dah bertahun tahun. Dan dah bertahun i sebenarnya dah jatuh talak 3 .Tapi i baru sahaja tahu beberapa harini Macamana boleh jatuh talak 3? Si dia pernah lafaz disaat selepas kantoi kegiatannya setelah 1-3bulan bernikah pada tahun 2017, dia berlaku curang & berbukti kukuh, i nak meninggalkan si dia & dirayu untuk menerimanya kembali . Atas sebab cinta & sayang ,i menerimanya kembali. I Dijanjikan & dilafaz “kalau i curang, ada nafsu pada mana mana perempuan, ada perasaan suka, cubaan flirt atau apa apa berkaitan perempuan lepasni, kita jatuh talak 3” Dan i dengan naifnya berpegang kepada apa yang dilafaz itu & percaya sidia akan sentiasa setia & menyayangi i dengan tulus ikhlas seperti yang dilihat di social media sehinggalah diketahui beberapa hari lepas bahawa kegiatan jijiknya tentang wanita sudah dilakukan bertahun tahun lamanya Hal ini menyebabkan hidup saya trauma & kesihatan saya merosot . Pihak dia mengugut untuk mendapatkan hak penjagaan anak setelah kantoi kegiatan haram yang dilakukan secara bertahun tahun lamanya & masih play victim. I minta tolong sangat supaya sesiapa yang pernah teraniaya & pernah menjadi mangsa si dia (seks atau sebagainya) untuk tampil memberitahu i kegiatannya yang lain yang mungkin belum diketahui Sesiapa yang pernah nampak si dia ke club malam , mabuk & bersama perempuan, tolong sangat share pada hajar di dm. Sebab hajar dah dapat beberapa bukti dari dm. Kalau ada bukti gambar lebih baik. Dia mengugut untuk mengambil anak & pastikan i takdapat hak penjagaan anak anak Ini terlalu kejam. Hati i hancur sehancurnya. Tolong i korang, if ada evidence, give it to me😢 And comment here Btw terima kasih sangat pada team @amnazhan kerana sedia membantu i yang teraniaya. I yang mencari am, bukan am yang cari i. I membawa team kerana risaukan keselamatan i jika ada kekerasan digunakan terhadap i. Rupanya mereka juga teraniaya dalam beberapa hal. I dah tengok bukti yang mereka ada😭 tapi cukup baik kerana belum bongkarkan

Influencer kantoi curang cerai talak tiga

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Video dakwa BCL, Tiko mabuk di kelab malam tular

Roy Azman, keluarga terbabit kemalangan,kereta rentung (Video)

Dolla dah hilang ‘Melayu’?

Babak ciuman, Hun Haqeem & Daiyan Trisha dikecam netizen

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker