Syafiq Kyle Dan Mimi Lana Batal Nikah

Syafiq Kyle Dan Mimi Lana Batal Nikah

Tinggal seminggu sahaja lagi, pasangan pelakon Syafiq Kyle dan Mimi Lana dikhabarkan telah membatalkan pernikahan mereka yang dijadualkan berlangsung pada 18 Ogos ini.

Perkara itu disahkan oleh pengurusan artis berkenaan iaitu Iman Tang menerusi satu mesej ringkas yang dihantar kepada tetamu dan jemputan khas.Saya dan pihak pengurusan ingin mengumumkan bahawa majlis pernikahan dan resepsi Mimi Roziana dan Muhammad Syafiq Shamim yang dijadualkan pada 18 Ogos 2023 di Puncak Rimba telah dibatalkan atas beberapa perkara yang tak dapat dielakkan.

Iman Tang juga memohon maaf di atas kesulitan yang dialami.

Terdahulu, pasangan ini sepatutnya dinikahkan di lokasi berkenaan manakala majlis resepsi sepatutnya berlangsung pada malam hari dengan konsep dalam taman.

Usaha wartawan bagi mendapatkan jawapan mengenai pembatalan majlis tersebut juga tidak berjaya bagi kedua-dua pihak.Aktres itu juga sebelum ini sudah diraikan dalam majlis ‘bachelorette party’ bagi meraikan hari-hari terakhir sebagai seorang bujang yang turut turut dihadiri selebriti lain seperti Fazura, Amelia Henderson, Azira Shafinaz, Nabila Huda dan Sherry Al Hadad.

Semoga dipermudahkan urusan buat kedua-dua pasangan ini.

Syafiq Kyle Dan Mimi Lana Batal Nikah

Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Lepas pakai tudung, tak dapat job sampai kereta kena tarik – Lisdawati

Sayangnya Hidup Dah Habis Dengan Kau Lelaki – Zarina ZainuddinSuami curang ‘dibantai’ isteri di restoran di hadapan skandal

Rozita Che Wan mengamuk, ‘bab* mana buat cerita ni’Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker