Artis tayang hidup mewah, hutang keliling pinggang sampai rumah kena lelong

Artis tayang hidup mewah, hutang keliling pinggang sampai rumah kena lelong

Dalam diam rupanya ada seorang selebriti wanita ini yang dilihat hidupnya serba serbi mewah, menanggung hutang yang banyak.

Kata sumber, dia ini berperangai fake’ dan tidak mengukur baju di badannya sendiri kerana mempunyai sisi hitam yang ditutup di sebalik kemewahan yang ditayang.Paling baru sekali, rumah mewahnya itu dikatakan sudah dilelong dengan harga jutaan ringgit. Nak bayar hutang keliling pinggang agaknya.

Alhamdulillah, rumah dilelong tu pun dah terjual. Walaupun tak dapat jual harga yang dicadang, sekurang-kurangnya boleh la tutup mana-mana lubang yang ternganga tu…”

Dengar cerita juga dia seronok buat majlis, gah sambut hari lahir anak tetapi dengan menggunakan duit yang dipinjam daripada kawan.

Ternyata kawan-kawan sekeliling dia ni pun boleh tahan juga mulut mencanang bercerita sana sini. Harapnya selebriti ini sedarlah yang kawan yang paling ‘bestie’ pun tak boleh dipercayai zaman sekarang ni.Siapa eh artis ni? Gosip gosip juga, jangan lupa jalankan tanggungjawab mengundi esok!

Artis tayang hidup mewah, hutang keliling pinggang sampai rumah kena lelong

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETDuit Dini Schatzmann habis

Shila Amzah serabut tengok mak bapa bergaduhSuami curang ‘dibantai’ isteri di restoran di hadapan skandal

Wajah Enot Dah BerubahRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker