Hisap botol susu, Baby Shima buat konten kontroversi?

Hisap botol susu, Baby Shima buat konten kontroversi?

Menangkis dakwaan sengaja mengundang kecaman dengan video menghisap air daripada bekas berbentuk botol susu, Baby Shima menganggap konten tersebut bukan berniat mencetuskan kontroversi.

Sebaliknya, penyanyi dangdut sensasi itu hanya mahu berkongsi keunikan barangan comel yang baharu dibeli bersama peminat menerusi Instagram.“Kontroversi? Itu kan saya tengah tunjuk dekat pengikut laman sosial saya yang bekas air itu unik? Itu sahaja,” jawabnya.

Enggan memanjangkan isu ‘botol susu’, pemilik nama sebenar Nor Ashima Ramli itu lebih selesa berkongsi mengenai kemunculannya dalam Konsert Goyang Asia Koplo Milenial yang menggabungkan bintang dangdut Malaysia dan Indonesia.

Dijadualkan berlangsung pada 12 Ogos depan, akuinya dia teruja sepentas pentas dengan artis dangdut popular seberang, namun hanya bersedia seperti biasa.

“Tiada persiapan, langgar saja. Buat persembahan macam biasa, apa yang keluar sewaktu persembahan itulah jadinya.“Saya juga tak sabar dapat berada atas satu pentas dan membawa rakan-rakan dari Indonesia untuk bergoyang di Malaysia.

“Saya berharap genre dangdut dapat kembali memeriahkan industri muzik tanah air,” katanya lagi.

Diminta mengulas mengenai pembabitan dalam konsert yang berisiko dipolitikkan pihak tertentu, Shima menyerahkan perkara itu kepada penganjur.

“Penganjur boleh berikan pandangan mereka berhubung kemungkinan ini kerana mereka yang berhempas pulas merealisasikan acara besar ini.“Malah pihak tersebut turut keluarkan kos besar bagi menjayakannya. Kami cuma artis yang bekerja menjayakan persembahan ini sahaja.

“Sebagai penyanyi, kami buat sehabis baik demi kepuasan penonton,” tambah penyanyi yang turut menempa nama di Indonesia sejak beberapa tahun lalu.

Konsert Goyang Asia Komplo Milenial anjuran Mission Sight Sdn. Bhd. itu memilih Pusat Ekuestrian Bukit Kiara sebagai lokasi acara berkenaan.

Selain Baby Shima, konsert tersebut turut membariskan penyanyi senior seperti Ani Manyuni serta barisan penyanyi dangdut popular Indonesia termasuk Siti Badriah, Fitri Carlina, Hesti Klepek dan Rhena Morena.Turut memeriahkan acara adalah bintang undangan yang juga pelopor genre dangdut tanah air Mas Idayu, Amelina dan Ramlah Ram.

Konsert juga bakal menampilkan pengacara, Didie Alias sebagai hos bersama Shandrra Rose dari Indonesia.

Tiket sudah mula dijual dan boleh didapati di www.ticket2u.com. K Online

Hisap botol susu, Baby Shima buat konten kontroversi?Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Berebut bilik tidur punya hal, warga emas tetak mati pasanganGadis dibunuh dan dibakar, keluarga dedah perilaku mangsa

Hannah Delisha posing mendada

Ronaldo kini raikan jaringan dengan sujud syukur [VIDEO]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker