Bertahun Puteri Sarah menunggu Syamsul pulang – Patimah

Bertahun Puteri Sarah menunggu Syamsul pulang – Patimah

Bertahun Puteri Sarah menunggu Syamsul pulang – Patimah

Untung aktres Puteri Sarah Liyana apabila dikurniakan seorang ibu mentua, Datin Patimah Ismail yang amat menyayangi dan menyokong keputusan menantu kesayangannya.

Terbaru, Puteri Sarah, Patimah serta seluruh keluarga dua belah pihak dilihat sedang bercuti di Pulau Pinang namun kelibat pengarah sensasi, Syamsul Yusof tidak kelihatan.Menerusi hantaran di Instagram Story, Patimah sekali lagi meluahkan perasaan mengenai Puteri Sarah. Kata Patimah, aktres berumur 38 tahun itu sudah bertahun menanti kepulangan Syamsul malah sanggup untuk menunggu lama.

Bagaimanapun, Patimah memahami dengan keputusan pemilik nama Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin yang ingin mengundur diri daripada perkahwinan mereka.

Selain itu, hantaran tersebut turut disertakan dengan dendangan lagu Kepada Hati yang dinyanyikan oleh penyanyi Indonesia, Cakra Khan.


Baca Artikel Menarik:

Kenapa kaitkan aku – Puteri SarahPada 17 April lalu, lafaz cerai yang sepatutnya dilakukan Syamsul ditangguhkan apabila Puteri Sarah enggan menarik semula saman terhadap madunya, Ira Kazar selain pengarah tersebut meminta pengurangan bayaran nafkah anak-anak.

Berikutan tiada lafaz cerai daripada Syamsul, prosiding dijangka akan diteruskan dengan laporan Jawatankuasa Pendamai (JKP) pada 25 Mei di depan Hakim Syarie Akmaluddin Ilyas.

Terdahulu, Syamsul bersetuju dengan permohonan cerai Puteri Sarah pada 10 April lalu.Media melaporkan sesi perdamaian antara Syamsul dan isteri pertama, Puteri Sarah melalui JKP di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (JAWI), pada 24 Mac lalu, menemui jalan buntu.

Pada 7 Mac lalu, Syamsul dan Puteri Sarah diperintahkan Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur supaya melantik wakil JKP dalam kes permohonan perceraian mereka.


Baca Artikel Menarik:

Mahkamah perlu ‘blacklist’ scammer, Aaron Aziz maksudkan siapa?JKP merangkumi anggota keluarga yang rapat dengan pasangan dan mereka dilantik bagi memberi nasihat dan mencari jalan penyelesaian.

Sebelum ini, Puteri Sarah selaku plaintif memfailkan permohonan penceraian di kaunter pendaftaran Mahkamah Syariah Kuala Lumpur mengikut Seksyen 47 Akta Undang-Undang Keluarga Islam (Wilayah-Wilayah Persekutuan) 1984 pada 16 Januari lalu.

Puteri Sarah dilaporkan nekad memfailkan tuntutan cerai selepas krisis rumah tangga sejak empat tahun lalu tidak menemui jalan terbaik, selain enggan bermadu selepas Syamsul membuat pengakuan bernikah dengan Ira Kazar sebagai isteri kedua, awal tahun ini.

Puteri Sarah dan Syamsul berkahwin pada 8 Mac 2014 dan hasil perkahwinan dikurniakan dua cahaya mata Syaikhul Islam, 6, dan Sumayyah, 4.
Sumber: InstagramTak sanggup jadi madu perempuan gila tu – Elcah

Bertahun Puteri Sarah menunggu Syamsul pulang – Patimah

 


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETVirgoun buat seks ketika berpuasa

Instafamous Elcah dakwa bekas suami paksa poligami

Baju tahun lepas pun tak habis pakai – Che Ta

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker