Ira tau ke Sol masih wasap kata masih sayang – Puteri Sarah

Ira tau ke Sol masih wasap kata masih sayang – Puteri Sarah

Nampaknya kemelut rumah tangga antara pengarah, Syamsul Yusof dan isteri pertamanya, Puteri Sarah Liyana terus berpanjangan apabila pasangan selebriti itu membuat hantaran di media sosial.

Menerusi hantaran di Instagram Story, Sarah meminta Syamsul untuk menampilkan bukti atas dakwaan yang mengatakan dia menjalinkan hubungan sulit dengan seorang lelaki berstatus suami orang.Bukan itu sahaja, pelakon berusia 38 tahun itu turut memaklumkan dia enggan bersemuka dengan suaminya kerana sering memutar belit cerita.

Selama ni saya tak nak jumpa awak sebab tahu awak ni kaki putar belit cerita.

Diminta untuk menerima takdir, Sarah menegaskan bahawa dia sudah lama menerima ketentuan dan berharap penceraian mereka diselesaikan dengan segera.

Awak kata nak berpisah secara baik tapi sampai mahkamah tak lafaz jugak. Apa cerita??Malah, Sarah turut mendedahkan pengarah filem Mat Kilau itu sudah beberapa kali menghantar kiriman mesej menyatakan hasrat ingin berjumpa kerana masih sayang.

Siapa yang beria WhatsApp saya merayu nak jumpa konon kata masih sayang? Isteri baru tahu tak?
Sebaliknya, ibu kepada dua cahaya mata itu meminta Syamsul untuk menerima takdir bahawa dia tidak mampu untuk melepaskannya selagi tidak mengikut syarat-syarat yang dimahukan oleh pengarah berkenaan.

Kalau boleh nak suruh saya tarik semua kes terhadap family Kazar. Itu syarat wajib. Sorry but no!

Terdahulu, Syamsul Yusof telah memuat naik surat terbuka untuk isteri pertamanya, Puteri Sarah Liyana berkaitan kemelut rumah tangga mereka di laman Instagram.Ira tau ke Sol masih wasap kata masih sayang – Puteri Sarah

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Kenapa Ogy tampar Tya Ariffin?Ibu maafkan kau Sol, tapi….

Amelia sertai Miss Universe MalaysiaRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker