Kaya Gila Suami Nynaa Harizal (Video)

Kaya Gila Suami Nynaa Harizal (Video)

Seperti diketahui umum, pelakon Nynaa Harizal dan suami, Mohamed Fahmi Ilyas sudah menimang cahaya mata sulung yang diberi nama Zara Arianaa.

Terbaru, Nynaa berkongsi video bersama suami dan anak perempuannya bersiar-siar di perkarangan laman kediaman mewah mereka.Menerusi rakaman itu, aktres berumur 27 tahun dan suami bergilir-gilir mendukung Zara sambil mengambil angin.

Namun, bukan bayi yang mencuri perhatian tetapi deretan koleksi kereta mewah berjenama antarabangsa di laman rumah itu.


Baca Artikel Menarik:


Di ruangan komen, rata-rata warganet terpegun melihat ‘sport cars’ idaman ramai orang. Selain itu, ada juga yang berseloroh dengan menawarkan diri untuk bekerja sebagai pembantu rumah (maid).Dalam pada itu, peminat juga tumpang gembira dengan rezeki yang Allah SWT kurniakan kepada keluarga kecil ini.

Terdahulu, kisah rumah tangga mereka menjadi tumpuan apabila pada 3 November 2021, Fahmi mendakwa isterinya ‘dilarikan’ bapa mentuanya ketika sedang menjalani penggambaran sebuah drama.

Nynaa kemudiannya memfailkan perceraian secara baik dengan Fahmi pada 10 November lalu dan sebutan kes berlangsung pada 18 November di Mahkamah Rendah Syariah Johor Bahru.

Pada 11 November, Fahmi yang diwakili peguam Datuk Zainul Rijal Abu Bakar hadir ke Mahkamah Syariah Kuala Lumpur bagi memfailkan tuntutan agar isterinya kembali taat dan pulang ke pangkuannya selepas hampir dua minggu Nynaa didakwa keluar rumah tanpa kebenaran.
Baca Artikel Menarik:


Krisis terbabit akhirnya sampai ke penghujung apabila kedua-dua pihak berjaya mencapai persetujuan untuk berbaik.

Sekadar info, Nynaa berkahwin dengan Ketua Pengarah Kewangan, sebuah syarikat pelaburan, pada 28 Ogos 2021 dan hasi perkahwinan tersebut mereka dikurniakan anak pada 29 Januari lalu.
Sumber: Instagram

Kaya Gila Suami Nynaa Harizal (Video)

 Baca Artikel Menarik:

Farid pujuk, Diana reject

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Da’i Syed tutup episod kes rogol, buka lembaran baruSyasya Dolla jangan seksi sangat – nenek

Ini sebab Diana tolak tawaran Farid

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker