Hael Husaini dari macho jadi lembut semacam – Netizen

Hael Husaini dari macho jadi lembut semacam – Netizen

Penyanyi Hael Husaini mencuri perhatian ramai selepas berlaku perubahan pada bahagian wajahnya di mana dia didakwa melakukan sesuatu untuk kelihatan seakan-akan ‘Korean look’.

Apatah lagi, penampilan barunya itu dikatakan tidak menampakkannya maskulin dan didakwa semakin ke arah lelaki ‘lembut’ atau homoseksual.

“Dulu Hensem, Sekarang Kunyit” – Hael Husaini Akui Makin Yakin Bergaya, Netizen Tak Boleh TerimaTerbaru, rakaman dimuat naik oleh sebuah restoran makan mempamerkan pelantun lagu Hajat itu sedang menikmati juadahnya sambil berborak ketika satu acara berlangsung.

Namun, wajahnya pula yang menjadi tumpuan dan bualan warganet di TikTok sehingga sesetengah daripada mereka berpendapat penampilannya seperti Michael Jackson.

Malah, seorang individu turut persoal jika dia melakukan rawatan di bahagian bibir kerana sangat lain dengan Hael yang sebelum ini.

Lain macam dia sekarang. Buat sulam bibir ke?”Rata-ratanya mempunyai pendapat yang sama iaitu penyanyi itu sudah lain daripada dirinya beberapa tahun lepas yang dilihat macho namun kini semakin ke arah lelaki ‘lembut’. Bn
SUMBER : TikTok

Hael Husaini dari macho jadi lembut semacam – Netizen

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETSaya tak peduli kalau dia hamil – Puteri Sarah

Janda dibunuh, dicincang oleh skandal

Punca nafsu seks wanita berkurangan (Bahagian 2)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker