Aktres Penyondol Hasut Suami Rampas Harta & Ceraikan Isteri Pertama?

Aktres Penyondol Hasut Suami Rampas Harta & Ceraikan Isteri Pertama?

Seorang pelakon wanita popular yang menjadi isteri kedua ahli korporat didakwa telah menghasut suaminya merampas semula harta yang diberikan kepada madunya malah meminta lelaki itu menceraikan wanita tersebut.

Aktres hasut suami cerai isteri pertama?Menerusi laporan Boom, aktres yang pernah dilabel sebagai ‘penyondol’ itu didakwa merupakan dalang di sebalik penderitaan seorang wanita ini bersama anak-anaknya. Kisah tersebut dikongsikan wanita terbabit ketika ditemui di mahkamah syariah demi memperjuangkan haknya sebagai isteri pertama.

Difahamkan, sejak mengahwini aktres tersebut, ahli korporat terbabit dikatakan culas untuk membayar nafkah selain bertindak mengecilkan jumlah saraan terhadap keluarga isteri pertamanya. Lebih teruk apabila dia tergamak menarik semula harta yang diberikan kepada isteri pertamanya.

Tidak cukup dengan itu, aktres yang pernah mencetuskan kontroversi pada suatu ketika dahulu dipercayai merancang untuk meleraikan rumah tangga si suami bersama isteri pertamanya. Ob

Aktres Penyondol Hasut Suami Rampas Harta & Ceraikan Isteri Pertama?Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

‘Apa salah saya’, Mahathir tanya pengundi LangkawiPelajar perempuan bogel ketika keluar dari kereta selepas kemalangan

Wanita 23 tahun jadi jutawan selepas kerja cuci rumahRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker