Zarina Anjoulie Bakal Berkahwin Lagi?

Zarina Anjoulie Bakal Berkahwin Lagi?

Baru-baru ini, tular beberapa foto memaparkan selebriti sensasi, Zarina Anjoulie berpelukan dengan seorang lelaki dengan penuh mesra.

Lelaki tersebut memuat naik fotonya bersama selebriti terbabit di laman Twitter dan ia mengundang persoalan daripada para netizen hingga membuat spekulasi bahawa dia adalah teman lelaki Zarina Anjoulie atau lebih mesra dikenali sebagai Anju.

Hal tersebut mendapat perhatian kerana mereka berpelukan seakan-akan pasangan kekasih dan kapsyen yang diletakkan membuatkan netizen berasa ‘terkejut’.

Kapsyen yang dibuat oleh lelaki tersebut seolah-olah ingin menyatakan bahawa hubungannya bersama Anju sedang serius dan akan menjadikan pelakon itu sebagai isteri.

Kerana sudah menjadi bualan ramai, Anju tampil untuk menjelakan hantaran gambar tersebut dan memberitahu individu itu hanyalah sekadar kawan sahaja.

Sekadar info, Anju pernah mendirikan rumah tangga bersama Eilyas Azhar sekitar tahun 2020 tetapi hubungannya tidak berkekalan dan mengambil keputusan untuk berpisah pada Mei tahun lalu. Bn

Zarina Anjoulie Bakal Berkahwin Lagi?


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Nabila Razali nikah senyap-senyap?

Dituduh jadi ejen Israel, Anwar arah polis ambil tindakan – Fahmi

Orang baik dan orang jahat tak boleh duduk bersama – Tuan Ibrahim

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker