“Kami Hanya In-Character” Penari Badan Lentik Sebijik AC Mizal Jawab Kecaman Netizen [VIDEO]

Sebaran :

“Kami Hanya In-Character” Penari Badan Lentik Sebijik AC Mizal Jawab Kecaman Netizen [VIDEO]

RAMAI tertanya-tanya tentang identiti penari lelaki yang mempunyai wajah seiras selebriti Datuk AC Mizal.

Ada yang mendakwa sebagai kembar malah tak kurang juga menyangka kedua-dua mereka mempunyai pertalian darah.

Enggan membiarkan orang ramai terus berteka-teki, mStar bertemu sendiri dengan penari yang menjadi bualan ramai itu.



Ketika ditemui, penari bernama Mohamad Sabre Abd Aziz itu berkata dia langsung tidak mempunyai kaitan dengan AC Mizal.

Katanya, ini bukan kali pertama dia disamakan dengan AC Mizal namun tidak menyangka video tariannya baru-baru ini tular hingga mendapat perhatian netizen.

“Mula-mula saya pun tak expect sampai jadi macam ni. Saya hanya sebagai penari dan saya buat kerja sebagai penari je.

“Sebelum ni ada je yang samakan muka saya macam Datuk AC Mizal, ramai tanya itu saya ke?,” katanya kepada mStar.

Dalam pada itu Sabre berkata dia juga menyedari menerima kecaman disebabkan pakaian dan penampilan yang dikatakan agak keterlaluan.



Namun ujar Sabri, dia hanya memenuhi permintaan penganjur yang meminta mereka berperwatakan sedemikian.

“Saya tak boleh nak komen banyak, sebagai penari profesional saya hanya ikut apa yang diminta oleh client… kami hanya in-character.

“Malah saya rasa tarian itu bersesuai dengan event yang dianjurkan,” ujarnya.

“Kami Hanya In-Character” Penari Badan Lentik Sebijik AC Mizal Jawab Kecaman Netizen [VIDEO]



Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:

MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392

Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);

KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214

Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929

CPRC Kebangsaan KKM
Telefon : 03 8881 0200 / 03 8881 0600 / 03 8881 0700
Whatsapp : +60178429454
Email : [email protected]

Kongsikan kepada keluarga dan rakan anda


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a


Rupa-rupanya Kamal Adli

Resepi Crab Rangoon Viral Gila


Sebaran :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *