Kolam tahi pun cantik di Kedah (Video)

Kolam tahi pun cantik di Kedah (Video)

Setiap kali ada destinasi yang cantik, pasti ramai orang tidak akan melepaskan peluang berkunjung ke sana. Lalu, lokasi tersebut mulai sesak dan menjadi tempat tumpuan pelancong.

Terbaharu, sebuah video TikTok yang dikongsi oleh @youzernotfaun memaparkan satu tempat cantik persis seperti di Jepun.Akan tetapi, tempat itu sebenarnya merupakan loji kumbahan di Sungai Petani. Perkongsian tersebut mendapat perhatian netizen dan rata-rata berasa terkejut.

Rata-rata netizen mengatakan hanya mereka yang sanggup menahan bau boleh bergambar di situ kerana dari dalam kereta sudah boleh bau aroma yang tidak menyenangkan.

Malah, para netizen mengatakan walaupun cantik tetapi mereka tidak akan ke sana. Bukan itu sahaja, ada juga netizen telah terjah ke lokasi tersebut. Difahamkan lokasi tersebut telah ditutup kepada orang ramai kerana tidak selamat. VcKolam tahi pun cantik di Kedah (Video)


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a


Haris tegur Neelofa ‘headbanging’ masa dengar muzikPembida Harta Sajat Larikan Diri Rupa-Rupanya PA Aliff Syukri?Related Articles

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker