Peminat dah panggil Neelofa, ‘mommy’

Sebaran :

Peminat dah panggil Neelofa, ‘mommy’

TAHUN ini sahaja, nama Neelofa tidak terhapus dari radar sensasi ‘seisi alam’.

Bermula dengan kisah perkahwinannya, kisah langgar prosedur operasi standard (SOP) dan terbaharu semakin hebat pula dakwaan ramai tentang status kehamilannya yang masih dizip kemas daripada terbocor ke pengetahuan umum.

Paling mendapat perhatian ialah foto-foto dimuat naik suaminya, Haris Ismail yang memaparkan isterinya itu turut turun padang menyertai aktiviti bantuan kepada golongan memerlukan.

Bukan itu subjek utamanya tetapi kemunculan Neelofa lah yang diperhatikan. Ramai sibuk ‘zoom’ bahagian perut dan mata tajam memerhati bentuk fizikal bekas pengacara MeleTOP itu.


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU


Dalam ruangan komen, hampir 80 peratus netizen memperkatakan kehamilan dan seri wajah ibu mengandung sudah ketara di wajah Neelofa.

Memang ketara dan wajahnya semakin berseri-seri walaupun terlindung di balik niqab.

Ada pula yang mengandaikan usia kandungan Neelofa kini antara tiga hingga empat bulan dan membahasakan wanita cantik kelahiran Kelantan itu sebagai ‘mommy’.

“Alhamdulillah mengandung.

“Dijangka dalam tiga atau empat bulan (usia kandungan) agaknya. Masih boleh ‘cover’ (sorok),” komen seorang pengikut Instagram Haris.

Selain itu, ada juga yang memerhatikan tangan dan aksi Neelofa yang berjaket sebagai cubaan menyembunyikan bahagian perut dan fizikal semakin berisi.

Walaupun tuan punya badan masih diam membisu 1,001 perkataan, netizen sudah tidak sabar untuk melihat Neelofa dan Haris junior. K Online

Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:

MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392

Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);

KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214

Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929

Peminat dah panggil Neelofa, ‘mommy’

Langkah Seri Pacific, gerakan musuh dalam selimut


Sebaran :

Leave a Reply