Neymar tayang helikopter RM58 juta

Neymar tayang helikopter RM58 juta

Neymar tayang helikopter RM58 juta

LONDON: Neymar menarik perhatian peminatnya di media sosial apabila berkongsi gambar bersama helikopter Mercedes miliknya, hari ini.

Bintang Paris Saint-Germain itu menayangkan gambar yang diambil di hadapan kediaman mewahnya di Rio de Janeiro untuk tatapan 155 juta pengikutnya di Instagram.

Pemain termahal dunia berusia 29 tahun itu bergambar bersama helikopter berkenaan yang dipakir di hadapan rumahnya bernilai £7 juta (RM41 juta) yang terletak di kawasan cantik Mangaratiba.Tandatangan Neymar NJR turut tertera di bahagian ekor helikopter bernilai £10 juta (RM58 juta) itu yang digunakan sebagai pengangkutannya ke tempat latihan ketika bersama skuad kebangsaan.

Neymar yang berpindah ke PSG dari Barcelona dengan harga £198 juta (RM1.17 bilion) pada 2017 pernah hadir menjalani latihan bersama pasukan kebangsaan dengan menaiki helikopter Airbus Mercedes.

Media Sepanyol mendakwa warna hitam helikopter itu diinspirasikan dari filem Batman dan Dark Knight yang menjadi salah satu watak hero kegemaran Neymar. – AGENSI

Neymar tayang helikopter RM58 juta


Baca Artikel Menarik :Layari Laman Facebook MYKMU


 

Sewa heli tabur wang

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker