Polis mohon lanjutkan reman ibu bapa Zayn Rayyan

Polis mohon lanjutkan reman ibu bapa Zayn Rayyan

Polis akan memohon reman ibu bapa Zayn Rayyan Abdul Matiin disambung bagi membantu siasatan pembunuhan kanak-kanak autisme itu.

Ketua Polis Selangor, Hussein Omar Khan berkata, tempoh reman tujuh hari pasangan itu tamat esok.“Esok kita akan pohon untuk menyambung reman,” katanya menurut Harian Metro.

Ditanya sama ada sudah ada pengakuan, beliau berkata, perkara itu masih dalam siasatan.

Pada 2 Jun lalu, Ketua Polis Negara, Razaruddin Husain dilaporkan berkata, tiada tangkapan baharu selain pasangan berusia 28 tahun itu yang ditahan di sekitar Puncak Alam pada 31 Mei lalu dan polis masih mencari petunjuk lain bagi membantu siasatan.

Semalam, peguam pasangan itu, Fahmi Abd Moin memaklumkan beliau tidak dibenarkan menemui anak guamnya yang dalam tahanan reman, walaupun selepas memohon jasa baik polis untuk berbuat demikian.Zayn Rayyan, 6, dilaporkan hilang pada 5 Dis 2023 di Damansara Damai, sebelum ditemui meninggal dunia dekat aliran anak sungai kira-kira 200 meter dari blok rumahnya di Apartment Idaman keesokannya.

Hasil bedah siasat menemui kesan kecederaan pada leher dan badan mangsa akibat mempertahankan diri. FMT

Polis mohon lanjutkan reman ibu bapa Zayn Rayyan

Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Penduduk Kampung Sri Makmur sahut cabaran MB Selangor

Mari kita lihat siapa yang kenaBiadab dan kurang ajar, video pemandu e-hailing burukkan Islam depan pelancong tersebar [VIDEO]

‘Drama’ kian terungkaiRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker