Abah pilih dia ceraikan mak dan anak-anak sekali

Abah pilih dia ceraikan mak dan anak-anak sekali

Anak lelaki penyanyi veteran ND Lala, Amir Syafiq mendedahkan dia sebelum ini pernah menasihati bapanya untuk menceraikan isteri barunya, Siti Munirah.

Kata Amir, nasihat itu bertujuan untuk menyelesaikan konflik dalaman keluarga mereka dan sekiranya ND Lala memilih untuk kekal bersama Siti Munirah, dia akan kehilangan Fauziah dan empat anak mereka.

Abah, kalau sayang mak, sayang anak-anak ceraikan dia (Siti Munirah). Cakap elok elok dengan dia. Dia akan faham, dia baru 33 tahun dan ada jalan yang masih panjang.

Tambah pemuda berusia 30 tahun itu lagi, dia turut bercakap dengan bapanya, memilih kedua-dua isteri adalah satu mimpi dan tidak mungkin terjadi.

Kalau abah pilih dia, abah kena ceraikan mak dan abah akan kehilangan anak-anak semua kecuali saya sebab saya sangat natural.
nd lala

Perkara itu diluahkan oleh Syafiq menerusi satu hantaran video di akaun TikTok kekasihnya, Eiza Idanie dan jelasnya lagi, mereka sekeluarga kini hidup seperti biasa meskipun tanpa ketua keluarga.

Saya nak bagitahu abah, kami dekat rumah ni okay je walaupun abah tiada sebab abah yang kami kenal bukan abah yang sekarang ni.

Abah pilih dia ceraikan mak dan anak-anak sekali

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

MP Ketereh merungut sedekah kematian pakai duit sendiri

Aku sondol laki orang sampai naik pelamin (Video)

Mat Saleh bengang Malaysia ‘rosakkan’ deria rasanya (Video)

Mondy dakwa Ebit Lew kotor

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker