Berani Buat Tahi – Shakilla Khoriri Cari Penghantar Emel

Berani Buat Tahi – Shakilla Khoriri Cari Penghantar Emel

Minggu lalu, kecoh diperkatakan mengenai pelakon Shakilla Khoriri yang didakwa bercinta dengan suami orang.

Dakwaan itu dibuat oleh seorang individu yang bertindak menghantar foto-foto peribadi pelakon tersebut dengan seorang lelaki kepada media.Namun, Shakilla tampil menafikan dakwaan tak berasas itu dan menjelaskan dia perlu berjumpa dengan ramai orang untuk tujuan kerja.

Terbaru, pelakon ini berpendapat dia perlu membersihkan nama demi maruah keluarganya. Pada awalnya Shakilla mahu memaafkan je individu itu, tetapi dia tak sangka perlu ‘hadap’ najis yang ditinggalkan si penghantar emel sehingga namanya buruk.

Malah, ibu tunggal kepada seorang anak ini menganggap si penfitnah sebagai pengecut kerana hanya berani di sebalik emel.

Come on. YOU COME AND SEE me infront of everyone kalau betul kamu dipihak yang benar. Bukan bersembunyi.Kalau berani buat TAHI, maka aku anggap kamu juga berani untuk tanggung risiko atas perbuatan kamu.

Si penghantar EMAIL,
You start the game so LET’S PLAY.

Difahamkan, pelakon ini sedang memburu individu yang menghantar emel fitnah tersebut. Shakilla mahu membersihkan nama ibu bapa dan anak perempuan kesayangannya yang terpalit dengan kes ini.

Terdahulu, Shakilla menerusi laporan Kosmo! berkata, dia hairan apabila gambar-gambar ‘mesra’ itu disebarkan semula oleh seorang individu sedangkan isu tersebut sudah lama berlaku.Malah, pelakon ini mempersoalkan adakah penghantar emel pasti lelaki tersebut adalah suami orang.
Kredit: Instagram Shakilla Khoriri

Berani Buat Tahi – Shakilla Khoriri Cari Penghantar Emel

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETDia Suka Aksi Ganas & Minta Banyak Kali Sehari – Lucinta Luna

Perubahan wajah Rina Harun jadi bualan, dagu makin pelikWanita Mengadu Ebit Lew ‘Stop’ Bayarkan Rumah Sewa Hingga Dihalau

Kulit Kalis Api Neraka Ke? Sharifah Sakinah Diperli NetizenRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker