Kemana Sugu Pavithra Menghilang?

Kemana Sugu Pavithra Menghilang?

Saluran YouTube Sugu Pavithra yang dulunya terkenal dengan video masakan kini menjadi persoalan netizen mengenai keberadaan beliau

Wanita yang berasal dari Ipoh dan terkenal semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), S. Pavithra pernah mengecap status selebriti media sosial sebelum tiba-tiba menghilang.Melalui saluran YouTube beliau, video terakhir yang dimuat naik olehnya adalah pada satu tahun yang lalu.

Kini persoalan dimanakah beliau menjadi buah mulut netizen yang merindui kandungan-kandungan masakan daripada beliau.

Sebahagian netizen percaya bahawa kejayaan yang dikecapi oleh beliau sebenarnya diganggu oleh suaminya yang sebelum ini terpalit kontroversi selepas ditahan polis.

Sebahagian netizen pula merasakan bahawa Sugu tidak mempunyai perancangan yang jelas selepas mendadak popular secara tiba-tiba.Sebahagian lagi merasakan bahawa media terlalu memberi tumpuan kepada ceritanya.

Untuk rekod, selepas popular, keluarga ini pernah terpalit dengan kontroversi selepas suaminya M. Sugu didakwa memukul isterinya Pavithra.

Pergaduhan dilaporkan terjadi disebabkan suaminya yang berang kerana namanya tidak disebut semasa Pavithra menerima anugerah Ikon Bandaraya Ipoh.

Selepas kontroversi tersebut, keluarga kecil ini memilih untuk menjauhkan diri daripada saluran tersebut.Mereka bertindak memadam semua video dan memilih untuk menjadi keluarga biasa kerana kurang selesa dengan terlalu banyaknya tumpuan yang diberikan kepada mereka. Vc

Kemana Sugu Pavithra Menghilang?

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETKenapa kaitkan aku – Puteri Sarah

Dini Schatzmann, Janna Nick Kembali BercintaView Chin rugi jutaan ringgit

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker