Rosyam buka cerita Aaron Aziz ‘kena buang’ Syamsul

Rosyam buka cerita Aaron Aziz ‘kena buang’ Syamsul

Rosyam buka cerita Aaron Aziz 'kena buang' Syamsul
Rosyam buka cerita Aaron Aziz ‘kena buang’ Syamsul

 

Pelakon dan Usahawan, Datuk Rosyam Nor tidak boleh mengulas lanjut mengenai pendedahan aktor, Datuk Aaron Aziz yang mendakwa dia telah pun ‘dibuang’ daripada membintangi filem Original Gangster arahan Syamsul Yusof, baru-baru ini.

Rosyam berkata, dia tidak tahu mengenai punca sebenar sebagaimana yang didakwa selain tidak bertanya lanjut mengenai isu yang berlaku.“Saya pun kurang pasti mengenai nakshah yang mana memandangkan di dalam The Original Gengster ini, watak saya pun tidaklah terlalu besar.

“Hanya terlibat dalam 15 ke 16 babak sahaja. Malah saya pun tidak terbabit di dalam proses awal (pre-produksi) filem tersebut.

“Kemudian tiba-tiba saya dengar Aaron tak ikut (tidak berlakon sama). Bila ia berlaku saya tidaklah bertanya. Bukan cara saya untuk tanya kenapa dan sebagainya.

“Untuk ulas lanjut, saya tidak tahu,” katanya kepada MH.Baca Artikel Menarik:

Ini kata Ibu Syamsul kepada Puteri Sarah Liyana

Dalam pada itu, sebagai pelakon yang sudah lama terlibat dalam dunia seni, Rosyam percaya rezeki dan tidak menafikan dua figura tersebut profesional dalam apa sahaja tindakan yang dilakukan.

“Saya pun pernah terima sesebuah tawaran, namun akhirnya produksi tidak jadi ambil saya untuk berlakon. Jadi saya okay sahajalah, tak ada rezeki.“Kalau contohnya Syamsul pernah nak buat filem ‘Tailong’ dan dia tawarkan saya untuk bawa watak sebagai hero.

“Namun tiba-tiba dia tak jadi nak buat filem tersebut, sebaliknya buat filem lain tapi tak ambil saya berlakon. Saya tidaklah akan marah pun.

“Jadi bagi saya, ia mungkin ada sebab-sebab yang tertentu, saya tak tahulah apa sebabnya.

Baca Artikel Menarik:

Pulanglah, aku rindu – Farid Kamil“Saya rasa berkaitan dengan rezeki, tak payah fikirlah. Insya-Allah ada rezeki berlakon filem lain pula selepas ini.

“Pada saya, nama mereka besar. Mungkin kalau tidak terlibat di dalam filem tertentu, selepas ini boleh bekerjsama balik.

“Saya tidak melihat ia suatu masalah. Insya-Allah Ada hikmah di sebaliknya,” katanya lagi.Rosyam buka cerita Aaron Aziz ‘kena buang’ Syamsul

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Saya Bukan Punca Diana Fail Cerai Terhadap Farid – AhirineJangan Biarkan Mereka Menjatuhkan Maruah Jawi – Puteri Sarah

Kalau bayar fidyah tak perlu ganti puasa ke?

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker