Nabil sakat baju Kak Lina Pom Pom, macam ikan bakar portugis

Nabil sakat baju Kak Lina Pom Pom, macam ikan bakar portugis

Busana bertema futurisik digayakan pengacara bersama Gegar Vaganza musim kesembilan (GV9), Elly Mazlein pantas mencuri perhatian peminat.

Ramai dalam kalangan peminat menerusi Twitter berasa pelik namun pada masa sama memuji dres berona hitam ditengah dipadankan dengan warna perak berkilau.“Aina Abdul is shaking tengok baju ‘angkasawan’ Kak Lina Pom Pom nombor syatu (satu).

“I love you Lina Pom Pom tapi akak nampak besarlah dengan baju itu. Harap-harap ada tukar baju kedua nanti,” demikian antara ciapan ditinggalkan pengguna Twitter.

Sementara itu, di atas pentas, pengacara bersama Nabil Ahmad berseloroh dengan berkata: “Dah macam ikan bakar portugis.”

Sementara itu, turut mencuri tumpuan adalah busana sedondon berwarna merah jambu yang digayakan oleh dua juri tetap iaitu Datuk Ramli MS dan Hetty Koes Endang.Seorang lagi juri tetap, Datuk Syafinaz Selamat kekal anggun dengan persalinan yang sangat menyerlahkan kejelitaannya.

Kerusi juri peringkat akhir GV9 turut diserikan dengan kehadiran juri jemputan, penerbit muzik berpengaruh, Edry Abdul Halim yang diterbangkan khas dari United Kingdom. K Online

Nabil sakat baju Kak Lina Pom Pom, macam ikan bakar portugis


Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Video Ismail Izzani tular, Suliza Salam pertahan anaknya

Aedy Ashraf kantoi bercumbu di kelab malam, tampil beri penjelasanBangun Nad, kita ada PM baru – Sharifah AmaniRelated Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker