Rafizi cabar Latiff samannya mengenai Zainab

Rafizi cabar Latiff samannya mengenai Zainab

Rafizi Ramli menyifatkan penafian kali kedua Menteri di Jabatan Perdana Menteri Latiff Ahmad berkaitan penglibatan “isterinya” dalam skandal kapal tempur pesisir (LCS) hanyalah pernafian kosong.

Timbalan presiden PKR berkata penafian mudah tanpa menunjukkan fakta atau dokumen ialah taktik biasa pimpinan dan bekas pimpinan Umno.Justeru, katanya, Latiff perlu menyamannya, Boustead Heavy Industries Corporation (BHIC) yang mengarahkan audit forensik LCS dan juruaudit Alliance IFA (M) Sdn Bhd.

“Jika ini tidak diambil pada kadar segera, maka saya yakin Dr Latiff akan mengheret partinya Bersatu ke kancah kekalahan dalam PRU15 kerana rakyat akan menghukum parti-parti yang melindungi watak-watak yang terlibat di dalam skandal LCS ini,” katanya.

Rafizi sebelum ini memetik audit forensik itu yang menyebut bahawa Zainab Mohd Salleh ialah isteri Latiff, yang berkhidmat sebagai timbalan menteri pertahanan sebelum ini.

Latiff hari ini sekali lagi menegaskan bahawa dia tiada isteri yang bernama Zainab.“Isteri atau Isteri-isteri saya tiada yang bernama Zainab binti Salleh,” katanya di media sosial. Mk

Rafizi cabar Latiff samannya mengenai Zainab


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET
Kes Najib penganiayaan politik – Armand

Gurauan melampau rakanBekas mak nyah insaf selepas mimpi dibakar api

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker