Gurauan melampau rakan

Gurauan melampau rakan

New Delhi: Seorang lelaki di India terpaksa menderita sakit selama 10 hari apabila rektumnya dimasukkan cawan keluli oleh rakannya.

Cawan itu dimasukkan rakan-rakan lelaki itu kerana bergurau ketika mereka menghabiskan masa minum alkohol di Gujerat, 19 Ogos lalu.Penderitaan lelaki dari dari Balipadar itu hanya berakhir selepas doktor di sebuah hospital tempatan berjaya mengeluarkan cawan berdiameter 8 sentimeter (sm) dan sepanjang 15 sm itu menerusi satu pembedahan.

Menurut laporan akhbar tempatan, rakan mangsa mengakui mereka memasukkan cawan keluli yang besar itu ke rektum lelaki itu ketika dia mabuk.

Lelaki itu meminta ahli keluarganya membawanya ke hospital selepas mereka mengetahui kejadian mengejutkan itu.

Laporan itu berkata, lelaki itu tidak segera melaporkan kejadian berkenaan kerana dia malu.Laporan imbasan X-ray di Kolej Perubatan dan Hospital MKCG, Berhampur menunjukkan cawan itu ditemukan tersangkut di dalam ususnya.

NDTV India mengesahkan, pasukan doktor hospital terbabit mengeluarkan cawan itu selepas 10 hari perut lelaki itu mula membengkak kerana dia tidak membuang air besar sejak kejadian itu.

Doktor pada mulanya cuba mengambil cawan melalui rektum, tetapi mereka kemudian terpaksa menjalani pembedahan kerana saiz objek berkenaan besar.

Prosedur itu mengambil masa dua jam setengahLelaki itu kini pulih dan stabil serta masih dirawat untuk pemerhatian pihak hospital. HM

Gurauan melampau rakan


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET
Suami Tengku Maimun buat hantaran negatif, bimbang pengaruhi keputusan pertuduhan – Najib

Amelia Henderson Terlalu Seksi, Peminat Doa Ada Lelaki Boleh BimbingnyaPenyanyi Lelaki Selamba Cium BCL Atas Pentas Dikecam Netizen

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker