Tang Mana Wanita Melayu Sampai Terkangkang Depan Juri (Video)

Tang Mana Wanita Melayu Sampai Terkangkang Depan Juri (Video)

Baru-baru ini viral di media sosial TikTok mengenai satu hantaran video memaparkan seorang peserta ujibakat program Pencarian Wanita Melayu 2022 yang diadakan di sebuah pusat membeli belah telah menarik perhatian netizen.

Menerusi video tersebut, dilihat seorang peserta bertudung dan berkasut tumit tinggi berwarna merah cuba untuk menunjukkan bakatnya dalam melakukan tarian sehingga boleh melenturkan badannya kebelakang sebelum turut melakukan backflip.

Bagaimanapun, tarian yang dilakukan wanita itu tidak disenangi oleh para penonton dan dikritik oleh netizen yang rata-rata mempersoalkan dimanakah adat Melayu yang cuba ditunjukkan oleh wanita itu.

Dah elok-elok pakai tudung, dikangkangnya depan juri, adoi – Netizen.

Difahamkan, pusat membeli belah dipercayai di Plaza Shah Alam itu kini sedang giat menjalankan ujibakat bagi mencari wakil wanita Melayu yang masih mengamalkan gaya hidup penuh budaya dalam gelombang modenisasi.

Menurut laman rasmi Plaza Shah Alam, antara ciri-ciri wanita yang mereka cari adalah mempunyai kredibiliti berkomunikasi, sahsiah diri, pengalaman meluas dalam banyak bidang selain berpenampilan menyenangkan.

Tang Mana Wanita Melayu Sampai Terkangkang Depan Juri (Video)


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Situasi Seram Pekerja 7-Eleven Syif Malam (Video)

Wany Hasrita labuhkan tudung ikut syarat suami

Fazura tangkap suami dengan gadis lain? (Video)

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker