Beli tart nanas, dapat tart kosong

Beli tart nanas, dapat tart kosong

Bukan sahaja karipap yang tular dengan inti anginnya, biskut raya kegemaran ramai iaitu ‘tart nanas’ turut menerima tempiasnya.

Ia susulan satu perkongsian seorang pengguna di aplikasi TikTok yang memaparkan tart nanas dibelinya tidak mempunyai inti dan hanya beberapa biji sahaja diletakkan inti.

Menerusi klip video yang dikongsi pengguna dikenali sebagai @Yumi Ayumi, kelihatan beberapa lapisan tart yang berada di dalam sebuah botol itu juga hanya tart kosong.Manakala, tart yang mempunyai inti berada di bahagian paling atas sahaja dan difahamkan, biskut tersebut dibeli pada harga RM22 sebotol.

Susulan perkongsian itu, rata-rata pengguna aplikasi TikTok mengecam tindakan peniaga yang tidak bertanggungjawab menjual tart kosong tanpa inti.

“Tak jujur berniaga,” kata @Yussof Hussain.

“Mungkin ini tart nenas yang peminat tak suka nanas sebab kat Twitter ramai juga jual tart nenas tapi tak ada inti nanas,” tulis @CEO of Asmr Mukbang.Turut meninggalkan komen adalah seorang lagi pengguna dikenali sebagai @M Y N N.

“Mungkin dia salah bagi order kot, orang lain punya tu jenis tak suka ada inti, saya kalau inti tak sedap saya makan tepung je,” ujarnya. K Online

Beli tart nanas, dapat tart kosong


Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Resepi Ayam Masak Bawang Mengiurkan

Mas Idayu bakal berkahwin dengan penerbit eksekutif TV3

Dilabel jual juadah harga Tel Aviv, Chef Ammar tersinggung

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker