Jong-un bawa tandas sendiri bila keluar rumah

Jong-un bawa tandas sendiri bila keluar rumah

PYONGYANG – Pemimpin Tertinggi Korea Utara, Kim Jong-un didakwa membawa tandas peribadi beliau ke mana-mana sahaja kerana tidak mempercayai tandas awam, lapor akhbar Mirror UK kelmarin.

Diktator Korea Utara itu memiliki kemudahan membuang air di dalam setiap kenderaan miliknya dan hanya akan menggunakan tandas sendiri setiap kali berada di luar kediaman.Menurut sumber, Jong-un berkelakuan demikian kerana ingin memastikan najisnya dilindungi dan tidak disentuh, malah dilihat oleh sesiapa.

“Tandas dalam keretanya juga dikawal ketat oleh pengawal keselamatan dan sesiapa yang ditahan menggunakan kemudahan itu boleh dihukum bunuh.

“Mungkin ada maklumat rahsia mengenai tahap kesihatan yang boleh diketahui jika najisnya jatuh ke tangan orang luar,” ujar sumber.

Sejak dua tahun kebelakangan ini, tahap kesihatan Jong-un menjadi topik hangat selepas berat badan pemimpin tersebut turun dengan mendadak.Pakar-pakar kesihatan dunia pernah meramalkan Jong-un yang memiliki berat badan obes 139 kilogram dengan ketinggian yang agak rendah, berisiko mendapat serangan jantung pada bila-bila masa sahaja. K Online

Jong-un bawa tandas sendiri bila keluar rumah


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a
Netizen Tells Mahadi: “Next Time You Can Record Heliza Helping You With Your Undies”

Ini pendedahan sebenar Lee Jii ZiaPRN Johor: Muhyiddin takut tewas pada UMNO di Bukit Gambir

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker