Amah rakam majikan mandi dan sebarkan video di media sosial

Amah rakam majikan mandi dan sebarkan video di media sosial

SINGAPURA: Seorang pembantu rumah yang bertanggungjawab menjaga seorang lelaki warga emas yang uzur didakwa beberapa kali merakam videonya sedang mandi di tandas.

Lapor Berita Mediacorp, pembantu rumah itu kemudiannya menghantar rakaman tersebut yang menunjukkan alat sulit lelaki warga emas tersebut kepada rakannya menerusi Whatsapp.Tertuduh turut memuat naik satu lagi rakaman menggunakan aplikasi TikTok.

Akibat perbuatannya, pembaantu rumah warga Indonesia itu dihukum penjara selama 17 bulan.

Wanita itu mengaku salah terhadap empat pertuduhan termasuk sengaja merakam seseorang melakukan kegiatan peribadi tanpa kebenarannya, mengedarkan rakaman intim dengan sengaja tanpa kebenaran dan merakam alat sulit mangsa dengan niat.

Berdasarkan dokumen mahkamah, pembantu rumah itu mula bekerja untuk keluarga mangsa yang berusia 74 tahun sejak 1 Februari 2020.Dia ditugaskan untuk menjaga mangsa, membantunya melakukan tugasan harian seperti mandi, menggosok gigi dan beberapa kerja rumah.

Laporan perubatan mennyatakan lelaki warga emas itu menghidap beberapa penyakit dengan kedua-dua matanya kabur.

Perbuatan pembantu rumah itu terbongkar selepas keluarga mangsa mengetahui wanita itu memuat naik rakaman menunjukkan dia memandikan mangsa dalam TikTok.

Telefon pembantu rumah itu dirampas dan seorang daripada anak mangsa membuat laporan polis pada Januari tahun lalu.Amah rakam majikan mandi dan sebarkan video di media sosial


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a


Netizen Tells Mahadi: “Next Time You Can Record Heliza Helping You With Your Undies”Bumbung pakir Pasaraya Giant diterbangkan ribut [VIDEO]

Objek berputar menyeramkan di Bima Sakti (Milky Way) dikesan saintisRelated Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker