Wanita tertembak ‘karipap’ sendiri

UPSON, GEORGIA – Seorang model wanita dikejarkan ke hospital selepas tertembak kemaluan sendiri ketika melakukan aksi tidak senonoh menerusi sebuah laman web lucah untuk tatapan penonton, lapor akhbar New York Post semalam.

Hunter Daman, 27, secara tidak sengaja melepaskan tembakan ke arah bahagian sulitnya ketika melakukan rakaman aksi tidak senonoh.

“Mangsa menembak alat sulitnya sendiri secara tidak sengaja,’’ kata anggota paramedik, Brittany Riversmed.Siasatan lanjut mendapati mangsa bersendirian di dalam bilik tidurnya apabila tembakan dilepaskan menggunakan sepucuk pistol.

Polis mengesahkan kejadian tersebut  sebagai kegagalan pengendalian senjata api.

Pemilik pistol tersebut, Jordan Allen berkata, dia yang merupakan teman serumah Daman ketika itu berada di bahagian dapur,  sebelum menemui mangsa dalam keadaan berlumuran darah pada bahagian kakinya.

Allen turut menjelaskan bahawa Daman mempunyai pengikut di sebuah laman web lucah, di mana orang ramai membayarnya untuk membuat video seks.Dia percaya tembakan itu dilepaskan ketika mangsa sedang merakam satu klip video untuk platform tersebut. – Agensi

Wanita tertembak ‘karipap’ sendiri


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET
Ibu Sibuk Jadi Penari Bogel Di Kelab, Anak 3 Tahun Ditinggal Tiga Jam Dalam Kereta

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker