Mereka memfitnah saya menangkis – Najib

Mereka memfitnah saya menangkis – Najib

Mereka menjual, saya membeli.

Mereka memfitnah, saya menangkis.Sebab saya berpendapat bahawa ianya hak saya untuk pertahankan diri – terutama sekali jika fitnah itu dijaja dalam perutusan khas rasmi ke seluruh negara oleh orang yang masih Perdana Menteri masa itu serta ahli-ahli parti dia.

Namun, saya tak pernah lupa isu Rakyat. Saya masih faham.

Tapi kini sudah sampai masa untuk menyelesaikan masalah. Masa untuk pencapaian diutamakan sebab kita semua sudah sangat faham apanya cabaran dari segi lockdown, Covid dan ekonomi yang negara menghadapi ketika ini.

Selain menerima maklumat dari pelbagai sumbar yang lebih berani sejak pertukaran kerajaan termasuk bagi isu-isu yang berkait saya, saya juga telah menggunakan masa dalam tempoh ini untuk menggariskan pelbagai cadangan, langkah dan pendekatan baharu bagi menangani Covid, menaikkan keyakinan Rakyat serta pelabur dan memulihkan ekonomi dan kesejahteraan Rakyat.Apa yang perlu dibuat sekarang, apa yang perlu dibuat kemudian dan apa halatuju yang kita perlu ambil.

Saya amat yakin dan percaya bahawa pendekatan-pendekatan yang saya cadangkan adalah realistik, akan berhasil, mudah untuk dilaksanakan dalam masa terdekat dan akhirnya akan menguntungkan Rakyat serta negara.

Sebahagian daripada cadangan-cadangan ini saya sudah berbincang dengan PM9 hari itu.

Insya-Allah, ianya akan mendapat restu PM9 dan kabinet untuk dilaksanakan dalam masa terdekat.Let the results speak for itself

Mereka memfitnah saya menangkis – Najib


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU
Sanggup mengaku sepupu elak dicekup

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker