#LeeZiiJia main atau main main – netizen

#LeeZiiJia main atau main main – netizen

“Hanya ambil masa lima minit dalam set pertama, dia main ke atau dia main-main,” jelas seorang peminat badminton, Wan Azuan Wan Aziz di laman Facebook setelah menyaksikan perlawananan pemain badminton nombor satu negara Lee Zii Jia.

Zii Jia telah mengalahkan lawannya dari Ukraine, Artem Pochtarov dalam pusingan awal sebentar tadi dengan kemenangan mudah 21-5, 21- 11 untuk melayakkannya ke pusingan seterusnya dalam perlawanan badminton Olimpik Tokyo 2020.

Orang ramai beranggapan juara All England baru-baru ini itu hanya memanaskan badan dan rata-rata memuji kepantasan yang dipamerkan oleh pemain perseorangan utama negara itu.

Ketika ini #LeeZiiJia dan #GambatteMalaysia tranding di laman sosial.

“Siapa yang menang terhadap pemain nombor dua dunia, Victor Axelsen. Ingat nama dia (Lee Zii Jia), dia akan bawakan kita emas pertama,” ciap @qeelaghazali.

“Ini kalau Israel tengok ni, terpadam pingat gangsa yang mereka canang tadi. Gantung leherlah mereka,” jelas @jowo_taaugeh. K Online

Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:

MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392
Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);
KSK-Care JAKIM di WhatsApp 011-19598214
Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929

#LeeZiiJia main atau main main – netizen


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU


Joget di hotel dalam majlis Bersatu

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker