Datuk Vida : Tidak Mahu Kahwin Dgn Biawak Hidup [VIDEO]

DATUK VIDA : TIDAK MAHU KAHWIN DGN BIAWAK HIDUP

DATUK VIDA : TIDAK MAHU KAHWIN DGN BIAWAK HIDUP

“Realiti Zaman sekarang, berkasih sayang bagai nak rak tapi kosong. Nak beli itu ini utk diri sendiri pun tak boleh. Tambah dapat jenis biawak komodo hidup. Kerja malas. Tau nak makan tido. Betul la kan?

“Bukan jenis saya laa kalau macam tu. Baik saya bahagia dengan anak anak. Dah cukup,” jutawan kosmetik Datuk Seri Vida yang mengakui kini hidup selesa bersama anak-anak meskipun tanpa kehadiran insan bergelar suami di sisi.

Ini kerana kata Vida, jika bertemu dengan pasangan yang salah terutamanya jika dapat lelaki jenis biawak hidup yang malas bekerja akan membuatkan hidup lebih ‘pening kepala’.

Perkongsian Vida di laman Instagram itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang turut bersetuju dengan pendapatanya itu. Kata netizen lagi, jika sudah memiliki semuanya mengapa perlukan lelaki lagi.

DATUK VIDA : TIDAK MAHU KAHWIN DGN BIAWAK HIDUP

Dalam pada itu, ramai mendoakan semoga Vida yang sudah hampir empat tahun bercerai itu bahagia bersama anak-anaknya dan terus berjaya dalam perniagaan.

Terdahulu, perkahwinan ketiga Datuk Vida bersama Fairuz Ahmad Zainuddin berakhir pada 2017 selepas mendirikan rumah tangga selama 3 tahun.

DATUK VIDA : TIDAK MAHU KAHWIN DGN BIAWAK HIDUP


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU


Nourul nak lelong cincin nikah

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker