Sharifah Amani Isu Jodoh: ‘Takyah Jadi Bodoh, Percaya Pada Iman InsyaAllah Dia Sampai.Sebaran :

Isu Jodoh: ‘Takyah Jadi Bodoh, Percaya Pada Iman InsyaAllah Dia Sampai…’ – Sharifah Amani

Sharifah Amani Isu Jodoh: ‘Takyah Jadi Bodoh, Percaya Pada Iman InsyaAllah Dia Sampai.

Pelakon cantik Sharifah Amani menerusi ciapan di Twitter, memberikan nasihat kepada gadis-gadis di luar sana supaya ‘bersabar’ dan percaya akan jodoh yang telah ditetapkan oleh Allah S.W.T.

Ujar pelakon Mukhsin ini, seseorang itu perlu mempercayai dengan setiap ketentuan yang telah ditetapkan oleh Allah S.W.T dan pada masa yang sama sentiasa memperbaiki diri untuk menjadi individu yang lebih baik.Isu Jodoh: ‘Takyah Jadi Bodoh, Percaya Pada Iman InsyaAllah Dia Sampai…’ – Sharifah Amani

Jodoh saya sudah siap ditentukan oleh Allah S.W.T Saya percaya jadi saya perlu berusaha untuk kehidupan yang lebih baik buat diri, keluarga dan negara. Saya perlu bersabar menunggu apa yang telah ditetapkan oleh Pencipta.

Takyah jadi bodoh, pegang pada Iman, percaya dengan Allah. InsyaAllah nanti dia sampai.

Pada masa yang sama, dia sempat memberikan ‘pesanan’ kepada orang ramai supaya mendaftarkan diri sebagai penerima vaksin.

Jodoh, jodoh jugak vaksin dah cucuk? Dah daftar?Jodoh ka, takda jodoh ka end up kubur tetap sorang tau. Renung renungkan dan selamat beramal. 

Terdahulu, kenyataan pakar bedah mata dan motivator terkenal, Datuk Prof Dr. Muhaya Mohamad menerima kecaman yang hebat daripada netizen susulan perkongsiannya menerusi satu video mengenai satu tajuk mengapa wanita lambat dapat jodoh.Sumber: Sharifah Amani

Sharifah Amani Isu Jodoh: ‘Takyah Jadi Bodoh, Percaya Pada Iman InsyaAllah Dia Sampai.


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU NET
Lelaki Ini Minta bantuan Polis Cari Jodoh Untuknya..


Sebaran :


Leave a Reply