Floyd Mayweather belanja RM4j beli kereta untuk kawan-kawanSebaran :

Floyd Mayweather belanja RM4j beli kereta untuk kawan-kawan

Floyd Mayweather belanja RM4j beli kereta untuk kawan-kawan

Los Angeles: Floyd Mayweather menghabiskan £700,000 (RM4 juta) membeli sembilan buah kereta untuk dihadiahkan kepada rakan-rakannya menjelang pertarungan dengan Logan Paul.

Bintang berusia 44 tahun itu yang dilabel sebagai petinju terbaik dalam generasinya, membeli lapan buah kereta untuk mereka yang rapat dengannya dan sebuah kereta mewah Rolls-Royce untuk dirinya sendiri.Salah seorang rakan Mayweather mendedahkan petinju itu membeli model Rolls-Royce Ghost.

Lelaki yang dikenali sebagai Chop, iaitu pemilik kepada kedai kereta Towbin Auto Group di Las Vegas, mengesahkan Mayweather membeli kereta di tempatnya.

Petinju yang mempunyai rekod 50-0 itu dikatakan sudah membeli 157 buah kereta dari Towbin sepanjang kariernya.Antaranya termasuklah 29 buah kereta mewah model berbeza Rolls-Royces.

Difahamkan nilai kesemua kereta milik Mayweather mencecah £20 juta (RM116.9 juta).

Ia termasuk Rolls-Royces bernilai lebih £3 juta (RM17.5 juta) dan empat buah Bugatti Veyron bernilai £1.7 juta (RM9.9 juta).Menariknya, koleksi kereta Mayweather hanya mempunyai dua warna iaitu putih dan hitam. HM

Floyd Mayweather belanja RM4j beli kereta untuk kawan-kawan


Baca Artikel Menarik

Layari Laman Facebook MYKMU NET
[VIDEO] Adik Perempuan Sajat Berlakon Dan Tiru Jadi Sajat Buat Netizen Terhibur Sungguh


Sebaran :


Leave a Reply