Kenapa Dengan Nonny Nadirah Tu? Biar Betul..!!!!

Sebaran :

Satu Hantaran dimuat naik pelakon dan penyanyi, Nonny Nadirah menimbulkan persolan mengenai penampilan terbaharu dirinya.

Menerusi video berdurasi 38 saat itu memaparkan seorang wanita berbaju putih dengan mengenakan stokin jaring. Namun wajahnya ditutup dengan alat pelindung muka.

Hantaran itu turut disertakan dengan keterangan gambar berbunyi ‘It’s good to be back’ (bagus untuk kembali).

Malah, berdasarkan tinjauan di akaun Instagram yang mempunyai 483,000 pengikut itu, dia sudah memadam semua hantaran sebelum ini.Sementara itu di Instagram Story pula, Nonny memuat naik video sama.

Dalam satu laporan temubual, Nonny diminta pandangannya mengenai segelintir golongan artis yang kembali membuka hijab selepas bertudung.

“Pada saya, ujian dan dugaan yang Allah berikan kepada kita adalah berbeza. Allah pula menghadirkan ujian kerana Dia menyayangi hamba-Nya. Tuhan juga takkan menduga seseorang manusia dengan ujian di luar kemampuannya. Jika boleh dihadapi ujian itu, insya-Allah perkara lebih besar dan baik akan diberikan kepada kita.

“Kita juga perlu sentiasa bersangka baik dengan orang lain. Saya, umpamanya, mengajar diri untuk terlebih dahulu mencari salah sendiri daripada sibuk memperkatakan kesilapan orang lain.“Cari persekitaran yang baik, insya-Allah kita juga akan menjadi orang yang lebih baik,” katanya.

Sementara itu, cubaan Harian Metro menghubungi Nonny bagi mendapatkan penjelasannya belum berjaya.

Ini sebab Nonny Nadirah batalkan perkahwinan


Sebaran :

Leave a Reply