Cik Non Tampil Beritahu Yang Dia Tidak Salah Sebenarnya

Sebaran :

Selepas tular di media sosial yang mengatakan Cik Non atau nama sebenar Nor Shahada Aisyah dikatakan menghina rakyat Sabah, dia tampil beri penjelasan.

Menurut Nor Shahada Aisyah, kenyataan di laman page Facebook tersebut bukanlah daripada dia dan page tersebut adalah fake page.

Kenyataan Penuh Cik Non

ASTAGAFIRULLAHALAZIM DIA BUAT LAGI DAH!! FITNAH DARI PAGE FAKE NI TAK SUDAH SUDAH! DULU SEBUT SENSITIVITI NEGERI KELANTAN SEKARANG TERBARU SENTUH SENSITIVITI NEGERI SABAH PULAKSAYA NORSHAHADAH AISYAH CEKNON BERSUMPAH DENGAN NAMA ALLAH SWT ATAS KELUARGA SAYA. SAYA TIDAK MELAKUKAN PERKARA TERKUTUK INI. MALAHAN RAMAI AHLI KELUARGA SAYA YANG BERADA DI KELANTAN JUGA SAHABAT TERDEKAT SAYA MERUPAKAN ANAK KELAHIRAN SABAH

SAYA DENGAN RENDAH DIRI MEMINTA YANG MEMBACA POST INI JUGA KEBENARAN SEBENAR. UNTUK MENYAMPAIKAN PERKARA HAKIKAT REALITI FITNAH YANG MEMALUKAN INI. PAGE SEBENAR SAYA OFFICIAL PAGE ADALAH LOOKSLIMMING LOOKPINKISH BUKAN PAGE NORSHAHADAH AISYAH INI.

ALLAH SWT YANG MAMPU MEMBALAS KEBAIKKAN ANDA SEMUA

Jika dicari nama page Facebook Nor Shahada Aisyah . Ia telah tiada, samada telah ditutup atau di’sorok’ oleh tuan punya page. 

Cik Non disiasat polis akibat hina rakyat Sabah

 

 


Sebaran :

Leave a Reply

Your email address will not be published.