Awal Ashaari cari penyakit upload video Ameera tonggek

Awal Ashaari cari penyakit upload video Ameera tonggek

Satu hantaran Instagram yang dimuat naik personaliti TV terkenal, Awal Ashaari hari ini telah mencuri perhatian peminat di media sosial.

Dalam hantaran tersebut, Awal memuat naik foto dan video memaparkan adik kepada Neelofa, Ameera Khan yang sedang cuba mengambil fotonya di sebuah lokasi.Namun, dalam entri itu, Ameera dilihat sedang duduk dalam keadaan berlutut dan tertonggek sekaligus mengundang pelbagai reaksi warga maya.

Abang jangan pandang baby tau, abang buat-buat tengok phone sambil jalan.
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen berasa terhibur dengan kesungguhan yang ditonjolkan Ameera bagi mendapatkan foto Awal yang menarik.

Namun, ada juga yang berseloroh dan menyifatkan hantaran tersebut sebagai ‘cari penyakit’ untuk memberi ruang diumpat netizen.

Netizen juga sempat bertanyakan sama ada Scha tidak cemburu melihat kemesraan mereka berdua.Sekadar info, Awal dan Ameera bersama selebriti lain seperti Scha Alyahya, Neelofa, Meerqeen, Eyka Farhana telah memenuhi jemputan sebuah acara di Johor Bahru.

Awal Ashaari cari penyakit upload video Ameera tonggek

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETGaun dipakai ‘penyondol’ cantik laku keras

Johan dah terpesong? – Amin Idris tampil jelaskanFatin Afeefa & Opai padam gambar di IG lepas isu sindir kereta sebagai najis

Nenek Kelantan kahwini lelaki berusia 28 tahun lepas kenal di TikTokRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker