Anwar malas layan Mahathir

#PRU15

Anwar malas layan Mahathir

Presiden PKR Anwar Ibrahim tidak mahu lagi melayan sebarang tawaran Pengerusi Penaja Gerakan Tanah Air (GTA) Dr Mahathir Mohamad untuk bekerjasama dalam menghadapi pilihan raya umum ke-15 (PRU15) nanti.

Anwar berkata, ini kerana pendirian bekas perdana menteri itu boleh berubah-ubah, lapor Utusan Malaysia.“Tidak mengapa lah. Kita terus pantau sebab minggu depan beliau (Dr Mahathir) akan bagi (pendirian) berbeza, jadi dengar dan beri penghormatan,” katanya selepas mempengerusikan mesyuarat Majlis Presiden PH di Ibu Pejabat PKR di sini.

Semalam, media melaporkan bahawa GTA terbuka untuk bekerjasama dengan mana-mana parti yang menentang Umno, termasuk PKR, dalam menghadapi PRU15.

Malah dalam keadaan terdesak Mahathir juga menghulurkan tawaran kepada manusia yabg telah menikam belakabgannya iaitu Muhyiddin.

Demi dendam kesumatnya terhadap UMNO, Mahathir boleh buat apa saja. Lihat saja pada PRU14, dia telah bekerjasama dengan PH dan akhirnya buang mereka dalam tong sampah.Anwar malas layan Mahathir


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Bilal viral di TikTok, Neelofa tersinggungRisiko besar buat PH, Pas jika tidak bubar DUN

Netizen kritik hasrat Mahathir mahu bertanding lagiRelated Articles

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker