Dituduh Menjadi Penyondol? Isteri DDNK Buat Laporan Polis

Dituduh Menjadi Penyondol? Isteri DDNK Buat Laporan Polis

Isteri kepada pakar pelaburan Datuk Dr Nazri Khan, iaitu Datin Tuan Nor Ernie Rossmerie meluahkan rasa tertekan selepas terdapat individu yang melemparkan fitnah kepadanya dan mendakwa dirinya adalah wanita yang bersama seorang ahli politik Malaysia, YB Haji Mohamad Bin Sabu.

Malu & Tertekan Dengan Fitnah Yang TersebarMenerusi laporan polis yang dimuatnaik di Instagram, isteri kepada pakar pelaburan itu mengakui rasa malu dan tertekan terhadap fitnah yang dilemparkan padanya, dan turut mendedahkan wajah individu yang didakwa menyebarkan berita tidak benar mengenainya.

“Saya merasa sangat malu, sedih dan tertekan.”-Kenyataan Ernie

Individu Penyebar Fitnah Mengaku OKU
Tambahnya lagi, dia turut mempersoalkan tindakan individu penyebar fitnah yang mengaku dirinya merupakan Orang Kelainan Upaya (OKU) apabila Ernie mahu memfailkan tuntutan undang-undang.

“Ni Nasri yang menyebar fitnah ya? Terus jadi OKU ke bila nak kena sue. Time menyebar fitnah tak OKU pula kan. The case is ongoing.”-Tegas ErnieNetizen Beri Sokongan

Tinjauan Murai di ruangan komen, mendapati rata-rata netizen dilihat memberikan sokongan buat Ernie, dan menitipkan pesanan agar tidak membenarkan diri diambil kesempatan dan terus menjadi mangsa fitnah.

“Good job dear, jangan bagi orang ambil kesempatan dan terus memfitnah.”

“Sebar benda yang tak pasti. Tak tahu dan berbaur fitnah classified as bad manners. Sometimes we should take a legal act as lesson to others. Be strong both of you.”“Bagus, puas hati aku baca. Duk sibuk masing-masing menyibuk jadi keyboard warrior.”

Tak baik sebar perkara tidak sahih, jika tidak mahu dikenakan saman oleh pihak mahkamah. Mr

Dituduh Menjadi Penyondol? Isteri DDNK Buat Laporan Polis


Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Idris Khan, Amelia Henderson naik mahkamah

Tunggu Kat Akhirat Fun Ke Tak – Izara AishahHattan menangis ketika nyanyikan lagu ciptaan Bob LokmanRelated Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker