Tunggu Kat Akhirat Fun Ke Tak – Izara Aishah

Asyik lagakan Neelofa dan Fazura

Tunggu Kat Akhirat Fun Ke Tak – Izara Aishah

“Tunggu Kat Akhirat Fun Ke Tak” – Izara Aishah ‘Perli’ Netizen Suka Lagakan Neelofa Dan Fazura?

Sedia maklum, di laman media sosial selalu ada perbandingan yang dilakukan oleh para warganet mengenai selebriti Neelofa dan juga Fazura.

Barangkali sering melihat perbandingan tersebut, pelakon jelita Izara Aishah menyuarakan pandangannya mengenai isu ini dan meminta agar netizen untuk henti melaga-lagakan dua pihak terbabit.

Menurut Izara, isu berlaku bukannya kerana salah faham diantara dua selebriti itu tapi ia dicipta sendiri oleh para peminat dua selebriti tersebut.

Dapat apa ye buat tweet, tiktok dan sebagainya berunsur begini? Is it fun to you people? Ha tunggu Sat kat sana fun ka dak. ? — Madame Izara (@IzaraAishah) September 21, 2022

Bukan itu saja, pelakon filem Pilot Cafe itu juga mempersoalkan tindakan segelintir netizen membuat konten perbandingan hanya untuk melaga-lagakan kedua-dua pelakon jelita itu.

Kalau niat kak faz post takde kena mengena dengan apa yang netizen dok cakap ni, mampos netizen nak jawab kat sana.

Sebelum ini, ada peminat Neelofa berkata Fazura telah meniru gaya fesyen bekas pengacara MeleTOP terbabit sebelum memakai niqab dan ada dakwaan berkata, jika berita mengenai Fazura ditulis oleh portal media, pasti Neelofa juga akan membuat satu berita agar pihak media membuat ceritanya. Bn

Tunggu Kat Akhirat Fun Ke Tak – Izara Aishah


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Tengah berubat ke beromen (Video)

Kambing pun kena rogol, gatal – Janna Nick

Rafizi takut dengan FB Najib

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker