Berani mati, Ubi kutuk Sajat

Berani mati, Ubi kutuk Sajat

Program Muzikal Lawak Superstar musim ke-3 yang melabuhkan tirainya semalam menyaksikan para penonton ketawa besar apabila nama Sajat menjadi sebutan.

Nama usahawan kontroversi itu dipetik dalam persembahan pertama kumpulan Ubi yang dianggotai oleh Fad, Syarif dan Namie.Dalam persembahan tersebut, walaupun nama Sajat tidak disebut dan dikutuk secara jelas, namun orang ramai boleh mengagaknya apabila negara Australia disebut.

“Entahlah kakak ke abang aku yang duduk Australia tu, aku kadang keliru nak panggil apa dia,” jelas Namie dalam persembahan tersebut, semalam.

Namun, dalam satu hantaran di TikTok hari ini, Sajat tampil dan mengucapkan tahniah kepada kumpulan tersebut yang muncul sebagai juara program terbabit.

“Berani mati dia kutuk Sajat walaupun tak cakap secara tepat nama saya, berani dia kutuk menang ke Ubi ni semalam?“Tak ada lah saya tak marah mereka, saya bergurau sahaja. Tahniah Ubi kerana muncul sebagai juara semalam,” jelas Sajat.

Muzikal Lawak Superstar musim ke-3 telah menobatkan kumpulan Ubi sebagai juara dan membawa pulang wang tunai sebanyak RM150,000 serta piala. K Online

Berani mati, Ubi kutuk Sajat


Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Longgok rumput depan rumah jiran, dua lelaki bergaduh sehingga berdarah [VIDEO]

Tunggu Kat Akhirat Fun Ke Tak – Izara AishahGol berkelas dunia Luqman [VIDEO]Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker