Nadia Brian Dituduh Rindu Mamat, Sengaja Buat Silap Dalam Video TikTok

Nadia Brian Dituduh Rindu Mamat, Sengaja Buat Silap Dalam Video TikTok

Ramai yang mengenali ‘influencer’ MamatGotNoChill yang selalu memuat naik ‘content‘ dengan cara menegur kesilapan pengguna-pengguna TikTok yang cuba untuk mengikut trend terkini.

Terkini, Mamat tampil ‘menegur’ pelakon jelita, Nadia Brian kerana kesilapan yang dilakukan dalam video TikTok yang dimuat naik di akaun miliknya.Sebelum ini pernah digosipkan dengan Nadia kerana sering melakukan video TikTok bersama, Mamat mendakwa pelakon itu sengaja membuat kesalahan dalam video kerana rasa rindu terhadapnya.

Kalau rindu cakap je la, tak perlu nak buat video salah. Nak saya tegur la tu. Cakap je rindu, kan senang. Tu la siapa suruh reject saya dulu? Kan dah kena ketawa dengan orang lain sebab silap.”

Video tersebut berjaya meraih perhatian netizen yang rata-ratanya terhibur dengan reaksi Mamat yang seakan-akan marah kerana cintanya ditolak oleh Nadia.

Dalam pada itu, ada juga yang berpendapat bahawa Mamat yang merindui Nadia kerana telah lama tidak berjumpa dan membuat video bersama.Sekadar info, video berkenaan telah mendapat lebih 100,000 tanda suka dan telah ditonton sebanyak 1.3 juta kali oleh pengguna TikTok. Bn

Nadia Brian Dituduh Rindu Mamat, Sengaja Buat Silap Dalam Video TikTok


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET
Longgok rumput depan rumah jiran, dua lelaki bergaduh sehingga berdarah [VIDEO]

Tunggu Kat Akhirat Fun Ke Tak – Izara AishahGol berkelas dunia Luqman [VIDEO]

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker