Melur Untuk Firdaus kembali untuk musim ke-2, netizen tak setuju

Cerita Geli Macam Ni Tak Patut Sambung - Netizen

Melur Untuk Firdaus kembali untuk musim ke-2, netizen tak setuju

Sedia maklum, drama bersiri Melur Untuk Firdaus telah mendapat sambutan yang hebat, sama ada dalam negara mahupun luar negara dan disebabkan itu, pihak TV3 bersetuju untuk membuat musim kedua.

Hal tersebut diumumkan sendiri oleh Meerqeen dan Anna Jobling semasa menjadi tetamu undangan di program Terpaling Juara, Ahad lalu.Apa yang boleh saya katakan, drama kali ini akan menampilkan kelainan dari segi plot cerita dan karakter-karakter baru.

Kedua-dua pelakon tersebut meluahkan rasa tidak sabar untuk menjayakan naskah drama ini dan membuat peminat-peminat berasa teruja untuk menontonnya.

Biarpun ramai yang meluahkan rasa gembira dengan pengumuman ini, tetapi ramai juga warganet yang merasakan tidak perlu membuat musim kedua kerana ia plot drama kemungkinan besar akan menjadi bosan.

Meninjau di ruangan komen Facebook portal hiburan ada netizen yang mendakwa lakonan kedua-dua pelakon utama itu masih kaku dan perlu belajar berlakon lebih lagi agar seronok untuk menonton drama ini. BnMelur Untuk Firdaus kembali untuk musim ke-2, netizen tak setuju


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Tunai umrah untuk Ratu Elizabeth IIRafizi nak tipu apa lagi? – Zahida

Shahidan tak dapat bezakan antara orang UMNO atau orang ShahidanRelated Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker